Top 10 favoriete shampoos!

Top 10 favoriete shampoos!

In deze blogpost vertellen we iets over de 10 favoriete shampoos van onze klanten! Zo kunnen we nog meer mensen mee kennis laten maken met de zeer geliefde producten!

In deze blogpost vertellen we iets over de favoriete producten van onze klanten! Deze keer zijn de 10 favoriete shampoos aan de beurt. Onder de honderden shampoos die wij aanbieden zijn er namelijk wel een paar shampoos die zeer geliefd zijn bij onze klanten waar we dan ook nog meer mensen mee kennis willen laten maken!

 

De shampoos zijn onderverdeeld in verschillende categorieën voor een duidelijk overzicht.

 

 

 

Het merk Imperity

Imperity is het eigen merk van Hairandbeautyonline en we zijn dan ook extra trots dat meerdere shampoos van Imperity tot de top 10 shampoos onder onze klanten behoren. Imperity is inmiddels uitgegroeid tot een groots professioneel haarverzorgingsmerk en doet niet onder aan andere grote merken, dit alles dankzij het vertrouwen van de klant in ons merk. Imperity gebruikt voornamelijk biologische verzorgende ingrediënten wat zeer gewaardeerd wordt. Imperity blijft innoveren om de producten nog beter te maken dan ze al zijn!

 

Imperity MiDollo Di Bamboo Shampoo

De populairste lijn van Imperity is wel de MiDollo di Bamboo lijn. Deze shampoo is een optimaal verzorgende shampoo dankzij de bamboe extracten die in het product zijn verwerkt. De shampoo bestaat alleen uit organische ingrediënten en heeft een heerlijke geur. Benieuwd geworden naar de andere producten binnen deze mooie lijn? Klik dan hier!

 

Imperity Gourmet Vie Perfume Cream Shampoo

Deze shampoo van Imperity is verrijkt met keratine en arganolie en daarom enorm verzorgend. Maar dat niet alleen: de shampoo geeft het haar bovendien intens volume, maakt het haar heerlijk zacht en geeft het haar een prachtige natuurlijke glans. In de shampoo is daarnaast een heerlijke zoete, frisse geur van La Vie Est Belle verwerkt. Bekijk hier de andere producten binnen deze lijn!

 

Imperity Impevita Anti Dandruff, Greasy Shampoo

Alle producten binnen de Imperity Impevita lijn hebben een speciale werking, afgestemd op verschillende haartypes (zoals droog of beschadigd haar). De Anti-Dandruff, Greasy Shampoo is gemaakt om roos en vet haar te bestrijden. Dit is mogelijk door de speciaal ontwikkelde stof Pirocton en de citroenbalans. De toegevoegde arganolie en biologische honing zorgen ervoor dat de haarstructuur op een milde, natuurlijke manier wordt gereinigd en hersteld. Wat ons betreft is dit de meest effectieve shampoo tegen vet haar die er is!

 

 

 

Zilvershampoo

Zilvershampoo is een zeer populair product om ongewenste geel- en oranjetonen te onderdrukken en neutraliseren en het haar een koele tint te geven. Niet zo gek dus dat er meerdere zilvershampoos tot de top 10 behoren. Lees meer over zilvershampoo in deze blogpost!

 

KIS No Yellow Shampoo

De KIS No Yellow Shampoo is een intensieve violetshampoo om de gele tinten te neutraliseren na het blonderen of lichter kleuren van je haar. Deze zilvershampoo is voor natuurlijk of geverfd grijs haar, natuurlijk lichtblond haar of licht geblondeerd haar. Creëer koele tinten en verhelder je grijze of blonde coupe! Gebruik de KIS No Yellow Shampoo wel altijd in combinatie met een normale, verzorgende shampoo. Dit kan door ze na elkaar te gebruiken of door de twee shampoos met elkaar te mengen. Aanbrengen, laten intrekken, uitspoelen en dag gele gloed!

 

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor blond haar en haar met blonde tinten en gaat ongewenste koperkleurige en gele tonen in het haar tegen. De shampoo bevat het Hydrating Hair Drink Complex (HHDC) wat ervoor zorgt dat het haar een flinke boost krijgt en weer levendig en gezond wordt. De Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo werkt extreem verzorgend en je haar zal glad en zacht aanvoelen na gebruik van de shampoo. Je blonde haar krijgt bovendien een prachtige glans! Ook de andere producten van Fudge Clean Blonde zullen bijdragen aan een blonde coupe zonder gele tonen.

 

Fanola No Yellow Shampoo

Fanola No Yellow Shampoo is een van de populairste zilvershampoos. De shampoo bevat paarse pigmenten om de gele pigmenten in het haar te onderdrukken. Daardoor krijgt je haar een koele, zilverachtige, blonde tint en verdwijnt de gele kleur uit je haar.  De No Yellow Shampoo is bedoeld voor highlights, balayage, grijs haar, coupe soleil en blond/geblondeerd haar. Met behulp van de zilvershampoo worden lichte, grijze/blonde tinten langer behouden. Je haar krijgt een prachtige, natuurlijke look! Klik hier voor meer Fanola No Yellow producten!

 

 

 

2 in 1 Shampoos

Vaak wordt een shampoo gebruikt in combinatie met een aparte conditioner. Extra handig als de shampoo en conditioner in één flacon zitten. De vooral verzorgende werking van de conditioner en de vooral reinigende werking van de shampoo blijven behouden, maar nu met maar één product!

 

Revlon 45 Days 2 in 1 Shampoo & Conditioner Stunning Highlights

De Revlon 45 Days 2 in 1 Shampoo & Conditioner lijn is zo'n lijn met shampoos & conditioners in één. De Stunning Highlights is speciaal ontwikkeld om tussen kleurbehandelingen in te gebruiken. De kleur van het haar vervaagt namelijk na loop van tijd door wassen, uv-stralen en hitte, maar met dit product zal deze kleurvervaging tegengegaan worden. Daarnaast wordt het haar gevoed, gehydrateerd en hersteld. De shampoo is vrij van sulfaten.

 

Uniq One All In One Conditioning Shampoo

Dit product is een conditioner en shampoo in één en zorgt ervoor dat het haar alles krijgt wat het nodig heeft. Het haar wordt verzorgd, gereinigd, beschermd en verzacht. De shampoo heeft de 10 unieke werkingen die alle Uniq One producten hebben:

     - Reinigt het haar en de hoofdhuid

     - Herstelt droog en beschadigd haar

     - Beheerst en controleert pluis

     - Beschermt en hydrateert de hoofdhuid

     - Maakt het haar zacht en soepel

     - Laat het haar glanzen

     - Ontwart het haar

     - Geeft volume

     - Voorkomt gespleten haarpunten

     - Voorkomt haarbreuk

 

 

 

Andere populaire shampoos

Orofluido Shampoo Original

Deze shampoo van Orofluido heeft een verzachtende en ontwarrende werking en laat het haar prachtig glanzen. Het product bevat een mix van 3 natuurlijke oliën: arganolie, cyperus olie en lijnzaadolie. De arganolie houdt het haar sterk, de cyperus olie beschermt het haar en de lijnzaadolie maakt het haar zacht, flexibel, handelbaar en vol volume. Een shampoo met veel werkingen dus!

 

L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa Shampoo

De producten binnen de Absolut Repair Gold Quinoa lijn bevatten speciale complexen die het haar herstellen en versterken en een beschermende laag vormen tegen schade van buitenaf. Zo zal ook de shampoo binnen de lijn deze werkingen hebben. Daarnaast laat de shampoo het haar prachtig glanzen en beschermen tegen beschadiging van de zon.

 

 

 

Hopelijk vond je het leuk eens te zien welke producten populair zijn onder onze klanten, wellicht om zelf wat inspiratie op te doen :) Zijn er andere producten waarvan je graag de bestverkochte zou willen zien? Laat het vooral weten via een reactie!

 

Kommentare

  1. Marcel Marcel

    Doe maar eens van de waxen of gels. Want dan kan ik misschieen eens wat anders proberen. Dank jullie wel hoor.

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »
Shopping Cart Pixel