Affinage Control Freak

Affinage Control Freak, große Styling-Creme. Refining Control Freak zur Befestigung und schönen Glanz. Affinage Control Freak Aufenthalt in Steuer
Artikelnummer::
Aff197633

€20,23 €8,95

Inkl. MwSt.
Ontvang korting met deze voordeelsets
Extra Glans

5% Rabatt

Deze voordelset bevat:

- Affinage Control Freak
- The Blender

€20,90

€19,90 Inkl. MwSt.

In den Warenkorb legen

Affinage Control Freak

Affinage Control Freak ist ein großartiger Guß Sahne. Affinage Control Freak bietet zusätzliche Fixierung durch das Medium halten Faktor. Das Haar ist leicht zu Stil mit Affinage Control Freak. Das Haar kann Affinage Control Freak, den ganzen Tag neu gestaltet werden.

Affinage Control Freak hat einen wunderbaren Duft sowie einen mittleren Halt. Diese Pomade gibt Glanz, Form und Volumen, um jeden Haartyp. Refining ist der Spezialist auf dem Gebiet der Haarstyling!

Verwenden Sie:

  • Verwenden Sie eine kleine Menge Affinage Control Freak
  • Verteilen Sie die Creme auf der Hand trockenes Haar
  • Stylen Sie das Haar in der gewünschten Modell

Affinage Control Freak ist in einem 75-ml-Behälter.

Weitere einzigartige Styling-Produkte Refining, klicken Sie auf den folgenden Link:

Refining Styling

Raffination   hat sich unter dem Namen bekannter   Parucci.   In   2012   Parucci   aber verkauft die Marke   bis   die   Englisch Marke   Refining.   Seitdem die Produkte genannt   Parucci:   Refining. Gleich   Produkt mit einem neuen   Namen.

5/5

Bobby Veröffentlicht am 23 November 2016 at 16:45

Ik kan mijn haar perfect in model brengen met dit product, mijn haar krijgt volume en een mooie glans. En dag nog de geur... zooooooo lekker!

5/5

Pip Smidshof Veröffentlicht am 5 September 2016 at 16:04

Doet mij denken aan watermeloen, de geur althans. Ook in langer vrouwenhaar werkt het echt heerlijk hoor! Je hebt maar een klein beetje nodig. Zelf gebruik ik altijd de fohn en borsel om alles in model te drogen en blazen. Jullie zijn ook echt veel voordeliger dan andere! Houden zo!

5/5

Danny Eck Veröffentlicht am 22 Januar 2016 at 15:18

Super zoete geur dat dan wel, niet voor iedereen misschien zo'n geur. Wel helemaal tevreden met de hold en de glans. Leuk potje, dat mag ook gezegd worden.

5/5

Conny Veröffentlicht am 5 März 2015 at 15:49

Pakket na een dagje wachten (zoals het moet) ontvangen. Het product is erg fijn, en precies zoals omschreven. Ik vind de site erg duidelijk. En ook scherp geprijst. Het heeft een heel erg zoete geur, die je eigenlijk heel de dag door ruikt. Ik vind het net wat vetter dan andere haar stylings producten. Maar gelukkig is het alsnog goed uit te spoelen.

5/5

Jelle Veröffentlicht am 23 Februar 2015 at 16:00

Een aantal besteld van toen jullie die mail actie hadden. Nu zijn we dus al weer een poosje verder en kan ik zeggen dat ik het een heel fijn gelletje vind. Het heeft trouwens wel een hele zoete geur. Dus dat is misschien voor sommige wat minder. Toffe snelle levering, en leuk gebruik kunnen maken van een leuke kortingsactie! Mogen jullie vaker doen.

5/5

Dark_Horse Veröffentlicht am 31 Oktober 2014 at 23:10

Gewoon kopen

5/5

Diederik Veröffentlicht am 23 Oktober 2014 at 12:05

Ik vind de control freak de beste uit de reeks van affinage. zeker het kopen en bestellen waard.

5/5

Sjoerd Veröffentlicht am 16 Oktober 2014 at 16:05

Ook een heel goed gelproduct van affinage. Ik dacht deze probeer ik ook eens, eerst haalde ik namelijk altijd de funky styler http://www.hairandbeautyonline.com/nl/affinage-parucci-funky-styler.html, deze bedoel ik. Maar ik vind deze net zo goed. Voorlopig blijf ik dan ook bij deze. Weer eens wat anders. Maar net zo goed.

5/5

Ron Veröffentlicht am 13 Oktober 2014 at 16:30

Een lekker ruikende stylcreme. Ik heb kort haar, niet te veel nodig en kan me haren er goed mee in model brengen. Het is ook zeer prettig dat de creme niet hard word. Ik vind dat nooit prettig. Gelukkig blijft het haar ook heel goed in model zitten.

5/5

Bart Veröffentlicht am 30 September 2014 at 14:03

Very nice product. Also cheaper to buy online, than at my local super store. Keep up the good work!

5/5

anoniempje Veröffentlicht am 19 September 2014 at 15:12

erg goed, ben altijd goed te spreken over de Parucci control freak!!!

5/5

Pieter Cornelis Veröffentlicht am 11 September 2014 at 09:49

Vaak doet een titel van een gel niet wat het zegt. Maar Affinage Control Freak doet dat wel.Het geeft mijn haar eindelijk de balans en stijl die ik nodig heb! Goed product!

5 Sterne basierend auf 12 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen