• Wella EIMI Sculpt Force
  • Wella EIMI Sculpt Force
  • Wella EIMI Sculpt Force

Wella EIMI Sculpt Force

Wella Dry, Sculpt Force séchage super fort et rapide. Wella Dry, Sculpt Force pas cher en ligne. Wella ligne sec de coût supplémentaire maintenant disponible!
Numéro de l'article:
0001908140
Évaluations:

€16,95 €8,75

TVA incluse

Wella EIMI Sculpt Force


Wella EIMI Sculpt Force est un gel très fort qui fournit une fixation ferme.
Vos cheveux rester toute la journée dans le modèle et Wella EIMI Sculpt Force sèche rapidement en raison de sa formule spéciale. Wella EIMI Sculpt Force crée une belle brillance et aide à protéger contre les rayons UV vos cheveux. Vos cheveux se nourrit de la pro-vitamine B5 ce mot fortifie les cheveux.

Utilisez:
  • Divisez Wella EIMI Sculpt Force sur vos cheveux.
  • Choix du style.

Wella EIMI Sculpt Force est disponible en 28ml et 125ml emballage.

Ik heb dit product al meerdere keren besteld en ben nog steeds erg tevreden!

Erg blij met dit product kan niet meer zonder. Vroeger stond de plank in de badkamer vol met spullen, nu alleen nog maar dit product van Wella. 5/5 ook voor de service. mvg Roos

Handig ook die kleine verpakking voor mee op vakantie. Past mooi in de handbagage. Een reisformaatje dus. Over de gel zelf. Hij is echt goed. En glanst heerlijk

Ben het met de onderstaande beoordelingen eens. Niets aan toe te voegen.

Super lekker spulletje. Het heet de dry force en dat is met een reden. De gel is echt heel snel droog, en dat vind ik dus helemaal top. Vaak doe ik mijn haar vlak voordat ik de deur uitga, en dan sta je buiten met gel wat nog "nat" is, gelukkig droogt deze dus heel snel. Het ruikt ook lekker. Leuke aanbieding trouwens. Lekker goedkoop, dat is nooit mis. Zeker niet in deze tijd! Zeker het bestellen en kopen waard. Een aanrader.

Allereerst: Al meerdere malen hebben wij producten bestelt via deze website. Altijd goed en snel geleverd en niet te duur. Lekker blijven doorgaan dus op deze manier! Komt nog maar weinig voor.

De beoordeling van de Wella Dry Sculpt Force zelf:
Het haar blijft goed in model. Tevens krijgt het een hele aangename glans. Maar niet té. Het haar wordt niet droog van deze gel. Als je de haren opnieuw in model wil brengen, dan hoef je je vingertoppen alleen maar een beetje nat te maken en dan kan je het eenvoudig weer opnieuw doen. Kortom: Een leuke prijs, voor een mooi product.

Groeten,
Fam Kalleveen

5 étoiles basées sur 6 avis Ajoutez votre évaluation
Bestel Wella EIMI Sculpt Force

Description du produit

Wella Dry, Sculpt Force séchage super fort et rapide. Wella Dry, Sculpt Force pas cher en ligne. Wella ligne sec de coût supplémentaire maintenant disponible!
Évaluations:

€16,95 €8,75

TVA incluse