Weg met die winterse witte huid en hallo zomerkleurtje!

  • Publié le
  • Par Annabel
  • Publié dans spray tan
  • 0
Weg met die winterse witte huid en hallo zomerkleurtje!

Spray Tans: de redding van veel mensen tijdens dit warme weer, want met een goede zelfbruiner zit je nooit meer met een witte huid, maar met een prachtig kleurtje. In deze blogpost vertellen we over de favoriete Spray Tans van Hair And Beauty Online om jou een nog mooiere zomer te bezorgen!

De zomer komt er weer aan en de temperaturen lopen op. Bij dit zomerse weer hoort natuurlijk zomerse kleding, maar dan komen die melkflessen weer tevoorschijn en dat is nou net niet waar we zo trots op zijn en aan de hele wereld willen laten zien! Gelukkig is dit een algemeen bekende struggle, dus er zijn genoeg producten die je hier vanaf kunnen helpen. In dit blog bespreken we de favoriete Spray Tans van Hair And Beauty Online!

 

Wat is Spray Tan?

Met Spray Tan krijg je op een gemakkelijke, snelle en veilige manier een prachtige bruine huid. In tegenstelling tot bij de zon of de zonnebank komt hier geen UV-straling vrij waardoor je geen risico loopt op UV-schade. Spray Tan is dus dé ideale manier om toch dat mooie kleurtje te krijgen zonder je huid te beschadigen! 

 

Curasano Spraytan Express Tanning Spray 

Eén van onze favoriete Spray Tans is die van Curasano. De naam zegt het al bijna: van deze zelfbruiner krijg je een kleurtje alsof je van vakantie van Curaçao komt! Met deze Spray Tan is het mogelijk om binnen één minuut een mooie egale bruine huid te krijgen zonder vlekken of strepen. Er is direct resultaat te zien: het is klaar met dat eindeloze zonnen met als resultaat een rode, pijnlijke huid!

 

Voor gebruik even goed schudden, dan de spray van ongeveer 30 cm afstand op de huid sprayen, uitsmeren met de Curasano Spraytan Express Tanning Handschoen en de mooie bruine huid is daar!

 

De Curasano Spraytan Express Tanning Spray is geschikt voor alle huidtypes.

 

Benieuwd naar dit product? Klik dan hier.

 

Jet Set Sun Self Tanning Spray

Onze andere favoriete Spray Tan is die van Jet Set Sun. Deze zelfbruiner bevat het stofje DHA. Dit is een plantenextract wat ervoor zorgt dat de huid een natuurlijke bruine tint krijgt op de bovenste huidlaag. De Spray Tan is makkelijk in gebruik en geeft ook snel resultaat.

 

Ook bij deze Spray Tan van tevoren even goed schudden, in cirkelende bewegingen op de huid sprayen van ongeveer 20 tot 30 cm afstand en de aangebrachte spray met de Jet Set Sun Applicator Handschoen egaal verdelen over de huid. Voor het beste resultaat vier uur lang niet douchen of andere producten aanbrengen op de huid en je hebt een prachtige (vakantie) bruine huid!

 

Benieuwd naar dit product? Klik dan hier.

 

Maak deze zomer nog mooier met een bruine huid! Shop de favoriete Spray Tans van Hair And Beauty Online nu nóg voordeliger met 10% korting door de kortingscode TAN te gebruiken!

Commentaires

  1. Thirza Thirza

    Jet set sun vind ik zelf echt de fijnste. Zelf kan ik niet echt goed tegen de zon dus dan is het wel fijn dat er zulk soort producten zijn.

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »
Shopping Cart Pixel