• BIOSILK Silk Therapy 167ml

BIOSILK Silk Therapy 167ml

BIOSILK Silk Therapy, refreshing hair restorer, enriched with silk. BIOSILK Silk Therapy repairs, soothes and protects. BIOSILK Silk Therapy now affordable!
Article number:
BS3005
Reviews:
Bestel 3 voor €18,12 per stuk

Bestel 6 voor €17,75 per stuk

Bestel 9 voor €17,38 per stuk

€29,95 €18,49

Incl. tax
     

BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy is a weightless, leave-in, refreshing hair restorer, enriched with silk. BIOSILK Silk Therapy repairs, soothes and protects all hair types. Not tested on animals.


BIOSILK Silk Therapy is a unique product that is both the structure and luster of the hair improved. BIOSILK Silk Therapy is suitable for normal and damaged hair.

Reaffirming:
-Silk Connects and restores the hair from the inside out.
-Silk Is very strong, in comparison, it is stronger than steel.
-Silk Strengthens the hair and gives more body and volume.

Moisturing:
-Silk Can be three times its own weight to hold moisture.
-Silk Provides elasticity.
-Silk Ensures a long life for the styling and color results.
-Silk Is great for skin care.

Gloss:

-Silk Gives incredible shine and reflection.
-the Molecular form of side has a pyramid shape that provides
A three-dimensional shine.

Protection:

-Against Heat, cold, moisture and UV radiation.
-Against Pollution.
-Zijdemoleculen Draw color and keep colorfast, so they provide a longer shelf life of hair color.

BIOSILK Silk Therapy is available in 15ml, 67ml, 167ml and 355ml packaging.

Sinds ik dit product gebruik merk ik echt dat mijn haar een stuk zachter, glanzender en noem maar op is.

Als je denkt aan pure zijde, dan past de Silk Therapy precies in dat plaatje. Ik vind de verzorging van mijn haar, net als de verzorging van mijn huid, erg belangrijk. Zit je een tijdje niet zo lekker in je vel dan zul je dit direct terug zien in je coupe: het wordt doffer, mist volume en breekt sneller af. Ik gebruik de Silk Therapy nu al zo’n jaar of drie en ik blijf ernaar teruggrijpen. Ook als mijn haar even in niet zo’n goede conditie is dan knapt het direct op van dit serum. Je doet ook erg lang met een flesje.

Silk Therapy van BioSilk is echt een beauty haar product. Het product werkt gewoon fantastisch, ruikt heerlijk en wordt volgens mij daarom ook in veel kapsalons gebruikt. Het lijkt misschien een hele aankoop met het bedrag, maar dat valt ook wel mij, het is hier op de website lekker goedkoop. De Biosilk Therapy is super zuinig in gebruik en het resultaat is prachtig en langdurig.

Je doet de Silk Therapy aanbrengen op vochtig of droog haar, voor of na dat je je haren in model hebt gebracht. Het zorgt ervoor dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en dat er geen een pluis of wegspringend haartje te bekennen is. Ook door de dag heen blijft mijn haar in model - en zelfs de dag erna zijn de positieve effecten van deze Silk Therapy nog zichtbaar.

Met een fullsize (grote) fles (die ik bijna elke dag gebruik) doe ik al heel lang, wat maakt dat dit product omgerekend eigenlijk helemaal niet zo duur in gebruik is. Dit komt mede door de handige dop, die het biosilk er gedoseerd uit laat komen.

Je kunt het heel makkelijk en eenvoudig door je haren verdelen. Mijn haren worden er niet vet of zwaar van. En ik denk dat dit bij andere mensen ook wel zo is. Het verzorgt echt!

Zeker een aanrader! En voor mij al een paar jaar een re-buy product!

Wat mij betreft vele malen beter dan al die producten waar ze de laatste tijd argan olie in doen. Ik gebruik altijd Biosilk, en dat werkt gewoon ook altijd. Op deze site lekker goedkoop en altijd snel geleverd.

Heel fijn product. M'n haar zit altijd de hele dag mooi in model, het beschermt je haar super wanneer je het stijlt, je haar glimt er mooi van en het ruikt ook nog eens lekker, en het wordt ook nog eens heerlijk zacht en fijn. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig, al heb je lange haren, dus het is het geld meer dan waard. Echt zeker te weten een aanrader! En hier het goedkoopste!!

Biosilk blijft een van de beste shampoos en verzorgingsprodukten. Wanneer ik andere gebruik, merk ik aan mijn haar dat ik toch weer terug wil naar Biosilk. Ik kan het dan ook zeer aanbevelen voor mensen met beschadigd haar

5 stars based on 6 reviews Add your review

Bundel producten

+ Biosilk Volumizing Therapy Shampoo


In stock

Silk Therapy 167ml

Volumizing Therapy Shampoo

€27,50
€28,97
Incl. tax
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »
Shopping Cart Pixel