Paaseieren Zoektocht! Vind jij het Gouden Ei? (02-04 t/m 06-04)

  • Enviado el
  • Por De Paashaas
  • 9
Paaseieren Zoektocht! Vind jij het Gouden Ei? (02-04 t/m 06-04)

Houd jij ook van speurtochten? Wij zeker wel! Zeker als wij daarbij ook nog eens hele leuke prijzen, kortingen en acties kunnen vinden. Daarom de Hairandbeautyonline PaasEieren Speurtocht! Persoonlijk verstopt door de Paashaas zelf.

Paas Ei Speurtocht!

 

Yes, onze hele eigen Paaseieren Zoek en Speurtocht! Een gevonden Paasei kan een leuke korting, gratis product, aanbieding of zelfs shoptegoed van €50(!) zijn. De eieren zijn nu nog niet te vinden.. In de vroege ochtend van Goede Vrijdag, verstopt de Paashaas in eigen persoo..euhm haas de eieren op de webshop. Vanaf dat moment kan het speuren beginnen. De actie loopt van 02-04 tot en met 06-04.

 

Hoe de paashaas dat doet en wat je in het Paasweekend allemaal kunt vinden staat allemaal hieronder:

 

 

Hieronder alvast de actie! Zorg dat je er op je Paasbest bij bent! 

Welkom bij de Paaseieren zoektocht van Hairandbeautyonline! Leuk dat je meedoet! Bij Pasen hoort natuurlijk het zoeken naar eieren. Daar doen wij ook aan mee. Op de webshop heeft onze eigen Paashaas eieren verstopt. Elk Ei is een leuke actie, gratis product of kortingscode. Met als klapper het Gouden Ei..

 

Hoe werkt het? 

  • -Over de gehele webshop heeft onze hele eigen Paashaas op product pagina's eieren verstopt.
  • -Deze zijn te vinden in de productteksten. 
  • -In de tekst heeft de Paashaas namelijk afbeeldingen van Eieren verstopt
  • -Heb je een Ei gevonden? Klik dan op de afbeelding van het Ei. 
  • -Dan zie je direct de actie of kortingscode.

 

Wat kan je dan allemaal vinden?

Er zijn op de webshop 15 Paaseieren verstopt. Elk Ei heeft een kleur en een mooie actie of korting. Zo is er bijvoorbeeld het Blauwe Ei, hiermee ontvang je maar liefst 8% Korting op alle haarverf! Het kan maar zo zijn dat je het Groene Ei tegenkomt en daarmee een gratis Shampoo! Of kom je het Paasei met een kortingscode tegen die geldig is op heel het assortiment? Het kan maar zo! 

Je moet denken aan extra korting op producten, gratis producten, gratis verzending en zelfs €50,- Euro shoptegoed! 

Wat voor kleuren eieren zijn er dan verstopt? Dan moet je denken aan de volgende kleuren: Goud, Zilver, Brons, Groen, Blauw, Oranje, Roze, Paars, Rood, Zwart, Bruin, Geel, Wit, Grijs en Turquoise

 

Waar zijn die Paaseieren verstopt? Hints!

Zoek en gij zult vinden. Met Tips en Tricks. 

Natuurlijk helpen wij graag een handje mee met het vinden van de Paaseieren. Want we kunnen voorstellen dat het vrij lastig is om in die vele producten een Paasei te vinden. Daarom... Hints!

We vertellen natuurlijk niet elke actie die in een Ei verstopt zit... Zo speur je lekker verder en wie weet vindt je wel het ei van gratis verzending..

 

  • - Zo schijn je het Blauwe Ei bij één van de CHI MAN producten te kunnen vinden. Daarmee bestel je wel heel voordelig haarverf.
  • - Voor een gratis shampoo heb je het Groene Ei nodig en deze is te vinden bij de één van de Ted Sparks Spring/Summer Collectie van 2021
  • - €2,50 Korting op Shampoo's? Dat kan met het Paarse Ei die te vinden is bij één van Beauty Bear Vitamins. 
  • - Duopack zijn al voordelig te bestellen en met het Grijze Ei wordt dat nog voordeliger. Tip: La Riche Directions 
  • - Op zoek naar een leuke korting op het hele assortiment? Daarvoor hoef je alleen maar het Witte Ei in één van de Crazy Color producten te vinden
  • - Een gratis Styling Product? Daar kan het Turquoise Ei bij helpen. Als je hem kan vinden bij één van de haargels die in de categorie Haargel staan.
  • - Wat het Gele Ei geeft korting op het hele assortiment? Zoek eens bij de categorie: Shampoo Voor Droog Haar
  • - Een verzorgende Haarolie gratis? Dank je wel Bruin Ei. Te vinden bij één van de producten in de categorie: Haarcreme
  • - €2,50 Korting op haarmaskers? Dankzij het Zwarte Ei te vinden bij een product in de categorie: Haarolie
  • - Vandaag is Rood, de kleur van het Rode Ei en Korting op conditioners. Hint: Categorie Waterstof
  • - Mooie Paaskrullen? Dan moet je zeker het Roze Ei zien te vinden. Dit ei geeft een leuke korting op alle stylingtools. Paashint: Categorie D:FI
  • - Wow? Gratis wat? Hoor ik dat goed Paashaas? Gratis Verz... Vind het Oranje Ei, bij één van de producten in de categorie: Imperity Haarverzorging 

 

De Paashaas heeft te beste eieren voor het laatst bewaard... 

 

  • - Bronzen Ei: Een hele fijne korting die op HEEL het assortiment geldig is. Vangen onze konijnen oortjes daar nou 10% op? Vast te vinden in de categorie: Alterna
  • - Het Zilveren Ei: Een Imperity Gourmet Pakket ter waarde van €26,99. (2x te gebruiken) Te vinden bij borstels. Tangle Teezer? Mason Pearson? Miss Tangles?

 

Het Gouden Ei

Het Gouden Ei is het Ei wat jij wilt vinden! Dit Gouden Ei geeft je namelijk €50 euro shoptegoed voor je volgende bestelling! Het Gouden Ei is maar één keer te vinden en te gebruiken. Maar mocht je hem vinden, dan wordt het wel een heel vrolijk Pasen. Uiteraard heeft de Hairandbeauty Paashaas het Gouden Ei extra goed verstopt... Een tip? Die hebben we zeker.. Het Gouden Ei is namelijk te vinden op de webshop. 

 

De Voorwaarden:

  1. Paasactie loopt van 02-04-2021 tot en met 06-04-2021.
  2. Slechts 1 kortingscode per bestelling te gebruiken
  3. €50,- Euro Shoptegoed. Slechts 1 keer te gebruiken

 

Namens heel het Team van Hairandbeautyonline: Vrolijk Pasen! 

Comentarios

  1. Cindy Cindy

    Das een leuk idee. ik ben er bij hoor. geven jullie echt geen hint voor het gouden ei? Wel een leuk filmpje van de eitjes die worden verstopt!

  2. Karin Neelis Karin Neelis

    Waar is dat gouden ei straks dan verstopt?? Haha. Ik zal het niet verder verstellen hoor.

Deje un comentario
* Su dirección de correo electrónico no será publicada.
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »
Shopping Cart Pixel