Affinage Control Freak

Affinage Control Freak, grande crème de coiffage. Raffinage Control Freak pour la fixation et belle brillance. séjour Affinage Control Freak contrôle
Numéro de l'article:
Aff197633

€20,23 €8,95

TVA incluse
Ontvang korting met deze voordeelsets
Extra Glans

5% Réduction

Deze voordelset bevat:

- Affinage Control Freak
- The Blender

€20,90

€19,90 TVA incluse

Ajouter au panier d'achat

Affinage Control Freak

Affinage Control Freak est un grand crème de moulage. Affinage Control Freak assure une fixation supplémentaire par le facteur de tenue moyenne. Les cheveux sont faciles à coiffer avec Affinage Control Freak. Les cheveux peuvent Affinage Control Freak, être redessiné toute la journée.

Affinage Control Freak a un parfum merveilleux ainsi que d'une tenue moyenne. Ces crèmes pour les cheveux donne brillance, la forme et le volume à tout type de cheveux. Le raffinage est le spécialiste dans le domaine de la coiffure!

Utilisez:

  • Utilisez une petite quantité Affinage Control Freak
  • Etaler la crème sur les cheveux secs de la main
  • Coiffer les cheveux dans le modèle désiré

Affinage Control Freak est disponible dans un conteneur de 75 ml.

Pour plus unique des produits coiffants Raffinage cliquez sur le lien suivant:

Raffinage style

Raffinage   qui est devenu connu sous le nom de   Parucci.   En   2012,   Parucci   Toutefois, vendu la marque   avec   le   Marque anglaise   Raffinage.   Depuis lors appelé les produits   Parucci:   Raffinage. Même   produit avec une nouvelle   nom.

5/5

Bobby Publié le 23 Novembre 2016 at 16:45

Ik kan mijn haar perfect in model brengen met dit product, mijn haar krijgt volume en een mooie glans. En dag nog de geur... zooooooo lekker!

5/5

Pip Smidshof Publié le 5 Septembre 2016 at 16:04

Doet mij denken aan watermeloen, de geur althans. Ook in langer vrouwenhaar werkt het echt heerlijk hoor! Je hebt maar een klein beetje nodig. Zelf gebruik ik altijd de fohn en borsel om alles in model te drogen en blazen. Jullie zijn ook echt veel voordeliger dan andere! Houden zo!

5/5

Danny Eck Publié le 22 Janvier 2016 at 15:18

Super zoete geur dat dan wel, niet voor iedereen misschien zo'n geur. Wel helemaal tevreden met de hold en de glans. Leuk potje, dat mag ook gezegd worden.

5/5

Conny Publié le 5 Mars 2015 at 15:49

Pakket na een dagje wachten (zoals het moet) ontvangen. Het product is erg fijn, en precies zoals omschreven. Ik vind de site erg duidelijk. En ook scherp geprijst. Het heeft een heel erg zoete geur, die je eigenlijk heel de dag door ruikt. Ik vind het net wat vetter dan andere haar stylings producten. Maar gelukkig is het alsnog goed uit te spoelen.

5/5

Jelle Publié le 23 Février 2015 at 16:00

Een aantal besteld van toen jullie die mail actie hadden. Nu zijn we dus al weer een poosje verder en kan ik zeggen dat ik het een heel fijn gelletje vind. Het heeft trouwens wel een hele zoete geur. Dus dat is misschien voor sommige wat minder. Toffe snelle levering, en leuk gebruik kunnen maken van een leuke kortingsactie! Mogen jullie vaker doen.

5/5

Dark_Horse Publié le 31 Octobre 2014 at 23:10

Gewoon kopen

5/5

Diederik Publié le 23 Octobre 2014 at 12:05

Ik vind de control freak de beste uit de reeks van affinage. zeker het kopen en bestellen waard.

5/5

Sjoerd Publié le 16 Octobre 2014 at 16:05

Ook een heel goed gelproduct van affinage. Ik dacht deze probeer ik ook eens, eerst haalde ik namelijk altijd de funky styler http://www.hairandbeautyonline.com/nl/affinage-parucci-funky-styler.html, deze bedoel ik. Maar ik vind deze net zo goed. Voorlopig blijf ik dan ook bij deze. Weer eens wat anders. Maar net zo goed.

5/5

Ron Publié le 13 Octobre 2014 at 16:30

Een lekker ruikende stylcreme. Ik heb kort haar, niet te veel nodig en kan me haren er goed mee in model brengen. Het is ook zeer prettig dat de creme niet hard word. Ik vind dat nooit prettig. Gelukkig blijft het haar ook heel goed in model zitten.

5/5

Bart Publié le 30 Septembre 2014 at 14:03

Very nice product. Also cheaper to buy online, than at my local super store. Keep up the good work!

5/5

anoniempje Publié le 19 Septembre 2014 at 15:12

erg goed, ben altijd goed te spreken over de Parucci control freak!!!

5/5

Pieter Cornelis Publié le 11 Septembre 2014 at 09:49

Vaak doet een titel van een gel niet wat het zegt. Maar Affinage Control Freak doet dat wel.Het geeft mijn haar eindelijk de balans en stijl die ik nodig heb! Goed product!

5 étoiles basées sur 12 avis Ajoutez votre évaluation