Top 10 favoriete conditioners!

Top 10 favoriete conditioners!

In deze blogpost vertellen we iets over de 10 favoriete conditioners van onze klanten! Zo kunnen we nog meer mensen mee kennis laten maken met de zeer geliefde producten!

In deze blogpost vertellen we iets over de favoriete producten van onze klanten! Deze keer zijn de 10 favoriete conditioners aan de beurt. Onder de tientallen conditioners die wij aanbieden zijn er namelijk wel een paar conditioners die zeer geliefd zijn bij onze klanten waar we dan ook nog meer mensen mee kennis willen laten maken!

 

Orofluido Conditioner 

De conditioner van Orofluido is verrijkt met een mix van drie natuurlijke oliën: arganolie, cyperus olie en lijnzaadolie. De arganolie zorgt ervoor dat het haar verzorgd en sterk wordt. De cyperus olie beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. De lijnzaadolie maakt het haar zijdezacht, geeft het haar een geweldige volume boost, ontwart het haar en geeft de controle over het haar terug. Daarbij zal het haar prachtig gaan glanzen. De conditioner heeft bovendien een heerlijke geur dankzij het toegevoegde vanille extract.

 

De Orofluido Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 200ml en van 1000ml. Ook is de conditioner te verkrijgen in een duopack met de Orofluido shampoo!

 

CHI

CHI Keratin Conditioner

CHI Keratin Conditioner is perfect voor droog, beschadigd, pluizig en futloos haar. De vochtbalans van het haar wordt hersteld dankzij de kracht van natuurlijke essentiële oliën en keratine. De toegevoegde Keratix vult het keratine in het haar aan en versterkt daarmee het haar. Daarnaast wordt het haar intens gevoed. Ook arganolie is toegevoegd aan deze rijke conditioner om het haar te hydrateren en soepel te maken. Zo voorkomt de conditioner haarbreuk en het verlies van controle over het haar. Deze Keratin Conditioner is ook verkrijgbaar in een CHI leave-in conditioner!

 

CHI Argan Oil Conditioner

CHI Argan Conditioner is ideaal voor beschadigd, kroezend en futloos haar. De conditioner is verrijkt met arganolie, moringa-olie, vitamine E en Omega vetzuren om het haar intens te voeden en hydrateren. Ook wordt het haar glad en pluisvrij gemaakt met een prachtige natuurlijke glans. Dankzij de conditioner wordt het haar beter handelbaar en wordt de conditie van het haar verbeterd.

 

Imperity

Imperity is het eigen merk van Hairandbeautyonline en we zijn dan ook extra trots dat meerdere conditioners van Imperity tot de top 10 conditioners onder onze klanten behoren. Imperity is inmiddels uitgegroeid tot een groots professioneel haarverzorgingsmerk en doet niet onder aan andere grote merken, dit alles dankzij het vertrouwen van de klant in ons merk. Imperity gebruikt voornamelijk biologische verzorgende ingrediënten wat zeer gewaardeerd wordt. Imperity blijft innoveren om de producten nog beter te maken dan ze al zijn!

 

Imperity Organic MiDollo Di Bamboo Conditioner

Imperity Organic Midollo Di Bamboo Conditioner is een optimaal verzorgende conditioner die het haar niet verzwaart. De conditioner is verrijkt met bamboo-extracten om het haar optimaal te verzorgen en hydrateren op natuurlijke wijze. De conditioner zorgt ervoor dat het haar makkelijk in model te brengen is. Ook maakt de conditioner het haar prachtig glanzend en zijdezacht. Zeker in combinatie met de Imperity Organic MiDollo Di Bamboo Shampoo is dit een ideaal product! Deze conditioner is ook verkrijgbaar in de vorm van een leave-in conditioner: de Imperity Organic MiDollo Di Bamboo Bi-Phase Conditioner!

 

Imperity Gourmet Perfume Cream Conditioner

De producten van Imperity Gourmet zijn verrijkt met arganolie en vitamine E om het haar te voorzien van een beschermlaag tegen invloeden van buitenaf, zoals hitte van stijltangen en föhns. Ook wordt de natuurlijke haargroei gestimuleerd en krijgt het haar een prachtige glans en een zijdezacht gevoel. De toegevoegde Omega 3 en 9 vetzuren helpen het haar te herstellen en versterken door de haarwortels te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Ook worden gespleten haarpunten hersteld en voorkomen. De producten zijn bovendien verrijkt met de heerlijke geur van J'adore of la vie est belle.

Deze productlijn bevat twee (populaire) conditioners: Imperity Gourmet Jad Perfume Cream Conditioner & Imperity Gourmet Vie Perfume Cream Conditioner. De belangrijkste ingrediënten van de Jad Conditioner zijn keratine, arganolie, bergamot, rozen en jasmijn. De belangrijkste ingrediënten van de Vie Conditioner zijn keratine, arganolie, tonkaboon, vanille en patchoeli. Beiden voeden en verzorgen het haar intens en maken het haar zijdezacht!

 

Revlon

 

Revlon 45 Days 2 in 1 Shampoo & Conditioner

Vaak wordt een conditioner gebruikt in combinatie met een aparte shampoo. Extra handig als de shampoo en conditioner in één flacon zitten. De vooral verzorgende werking van de conditioner en de vooral reinigende werking van de shampoo blijven behouden, maar nu met maar één product! De Revlon 45 Days 2 in 1 Shampoo & Conditioner lijn is zo'n lijn met shampoos & conditioners in één. De producten zijn speciaal ontwikkeld om tussen kleurbehandelingen in te gebruiken. De kleur van het haar vervaagt namelijk na loop van tijd door wassen, uv-stralen en hitte, maar met dit product zal deze kleurvervaging tegengegaan worden waardoor het haar langer levendig wordt gehouden. Daarnaast wordt het haar gevoed, gehydrateerd en hersteld. De shampoo & conditioner is verkrijgbaar voor vier verschillende haarkleuren/haartinten.

 

Revlon Equave Kids Detangling Conditioner Apple

Revlon Equave Kids Detangling Conditioner Apple is een conditioner die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Het product heeft een ontwarrend effect en is vrij van parabenen, kleurstoffen, allergenen en sulfaten. De conditioner bevat een voedende formule die onder andere bestaat uit UVA/B filters. Daarnaast verzorgt de conditioner het haar intens en is het haar na gebruik gemakkelijk door te kammen. De heerlijke frisse appelgeur maakt het gebruik van de conditioner nog aangenamer!

 

 

Osmo Deep Moisturising Conditioner

De Osmo Deep Moistuirising Conditioner is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. De conditioner bevat etherische oliën van patchoeli en Ylang Ylang om het haar glad, zacht en vrij van klitten te maken. De toegevoegde UV-filters beschermen het haar tegen schadelijke UV-straling. Het haar wordt bovendien gereinigd en gevoed zonder het haar te verzwaren. Gebruik deze conditioner voor het beste resultaat in combinatie met de Osmo Deep Moisturising Shampoo!

 

L'Oreal Serie Expert

Serie Expert wordt in veel kapsalons over de hele wereld gebruikt. Dankzij een speciale moleculaire technologie heeft L’Oreal producten kunnen ontwikkelen die allerlei haartypen van allerlei verschillende problemen af kan helpen. Deze technologie resulteerde uiteindelijk in L‘Oreal Serie Expert. Alle producten uit de Serie Expert lijn van L'Oreal zijn dus speciaal ontwikkeld voor specifieke haartypes of -problemen.

 

L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa Conditioner

De Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa is ontwikkeld voor (zeer) beschadigd haar. De conditioner maakt het haar weer sterk en gezond. Ook wordt het haar gehydrateerd zonder dat er pluis ontstaat. Het haar wordt bovendien glad gemaakt met een prachtige glans waarbij het haar beter handelbaar wordt om het gemakkelijk in model te kunnen brengen. 

 

L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Conditioner

De Serie Expert Vitamino Color is ontwikkeld voor gekleurd haar. Het product gaat namelijk kleurvervaging tegen, mede dankzij het toegevoegde UV-filter. De conditioner beschermt het haar en geeft het haar een prachtige glans. De toegevoegde magnesium zorgt ervoor dat het haar versterkt wordt. De conditioner is verkrijgbaar in verpakkingen van 200ml, 500ml en 750ml. Gebruik deze conditioner voor het beste resultaat in combinatie met de L'Oreal Vitamino Color Shampoo!

 

 

Hopelijk vond je het leuk eens te zien welke producten populair zijn onder onze klanten, wellicht om zelf wat inspiratie op te doen :)!

Commenti

Sii il primo a commentare...

Lascia un commento
* L'indirizzo email non verrà pubblicato.
Utilizzando il nostro sito, l'utente accetta l'utilizzo di cookie ci aiuteranno a migliorare questo sito. Nascondi questo messaggio Maggiori informazioni sui cookie »
Shopping Cart Pixel