Imperity

Imperity

In deze blogpost vertellen we meer over Imperity: ons eigen merk! Imperity is inmiddels uitgegroeid tot een groots professioneel haarverzorgingsmerk en doet niet onder aan andere grote merken, dit alles dankzij het vertrouwen van de klant in ons merk.

Imperity is het eigen merk van Hairandbeautyonline, we willen daar dan ook graag wat meer over vertellen! Imperity is inmiddels uitgegroeid tot een groots professioneel haarverzorgingsmerk en doet niet onder aan andere grote merken, dit alles dankzij het vertrouwen van de klant in ons merk. Imperity is dankzij de topkwaliteit voor een betaalbare prijs voor zowel de consument als voor de professional. Imperity is dan ook in veel badkamers terug te vinden én het wordt in vele kapperszaken en schoonheidssalons gebruikt in meer dan 32 landen.

 

Imperity geschiedenis

Imperity Professional is een klein decennium geleden opgericht met het idee om professionele haarverzorging voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Imperity begon als een klein merk met wat shampoos, conditioners en haarverf. De producten werden goed ontvangen en het alsmaar groeiende assortiment werd nog verder uitgebreid met serums, treatments en stylingsproducten. Ondertussen groeide de vraag naar producten met keratine en arganolie omdat deze ingrediënten zeer effectief bleken te zijn in de haarverzorging. Producten zijn aangepast en nieuwe producten zijn ontwikkeld om telkens aan de vraag van de klant te kunnen blijven voldoen. Innovatie is dan ook erg belangrijk bij Imperity om vernieuwde en verbeterde producten te kunnen blijven ontwikkelen. In de loop van de jaren is er veel veranderd en beetje bij beetje is Imperity uitgegroeid tot het professionele merk wat het nu is, en daar zijn we trots op! 

 

Imperity producten

Imperity heeft een breed assortiment aan producten, van haarverf tot shampoo en van stylingsproducten tot complete haarverzorgingssets. Imperity gebruikt voornamelijk biologische verzorgende ingrediënten wat zeer gewaardeerd wordt. Een aantal productlijnen zullen hieronder verder worden uitgelicht.

 

Imperity Mi Dollo Di Bamboo

Mi Dollo Di Bamboo lijn is een organische lijn die het haar voedt, versterkt en de aandacht geeft die het haar verdient met de kracht van natuurlijke ingrediënten. Eén van de natuurlijke ingrediënten is bamboe extract, wat alle benodigdheden bevat die het haar nodig heeft voor een optimale verzorging. De bamboe extracten versterken het haar en zorgen voor herstel van de vochtbalans. Door de intensieve hydratatie wordt de veerkracht en de elasticiteit van het haar hersteld. Het haar wordt sterk, glanzend, glad en vol beweging. De producten beschikken daarnaast over een heerlijke subtiele geur! Shampoo, conditioner, haarmasker, serum en leave-in conditioner behoren tot het assortiment van Mi Dollo Di Bamboo. Wij lichten graag een aantal producten voor je uit:

     - Imperity Organic Mi Dollo Di Bamboo Shampoo is het product dat het haar optimaal verzorgt en ook nog eens heerlijk laat ruiken. Daarnaast wordt het haar

       zijdezacht met een natuurlijke glans. 

     - Het Light Crystal Serum maakt het haar makkelijk doorkambaar, geeft een schitterende glans en een heerlijke geur.

     - Imperity Mi Dollo Di Bamboo Bi-Phase Conditioner is een geweldige leave-in conditioner met de helende en verzorgende werking van bamboe extracten.

       Daarnaast zorgt het product voor zijdezacht haar.

 

Imperity Gourmet Jad/Vie

Imperity Gourmet Jad/Vie is een productenlijn die zorgt voor de ultieme verzorging van het haar. De producten bevatten arganolie en vitamine E, wat zorgt voor een beschermlaag op het haar tegen invloeden van buitenaf en voor stimulering van de haargroei. De arganolie biedt bescherming tegen hitte bij gebruik van een stijltang of föhn en maakt het je haar zijdezacht en glanzend. De Omega 3 en 9 vetzuren, wat ook is toegevoegd aan de producten, helpen het haar te herstellen en het haar sterker te maken door de haarwortel te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Ook worden gespleten haarpunten hersteld en voorkomen. Producten voor ultieme verzorging, herstel en bescherming van het haar dus! De lijn is verrijkt met de heerlijke geur van La vie est belle. Zowel Gourmet Jad als Gourmet Vie bevatten een shampoo, conditioner en haarmasker. Een aantal producten uit deze lijn zijn:

     - Imperity Gourmet Vie Perfume Cream Shampoo is een shampoo die is verrijkt met keratine, arganolie, tonkaboon, vanille en patchoeli voor versterking en

       verzachting van het haar. Het haar krijgt daarnaast een volumebosot en een stralende glans.

     - Imperity Gourmet Jad Haarmasker is een masker dat ervoor zorgt dat het haar weer optimaal gehydrateerd wordt. Doordat het masker is verrijkt met shea

       butter komt de veerkracht weer terug in het haar.

     - Imperity Gourmet Jad Perfume Cream Conditioner is een conditioner verrijkt met keratine en arganolie. De conditioner is dagelijks te gebruiken en is

       geschikt voor iedere haartype.

 

Imperity Singularity

De Imperity Singularity lijn bevat allerlei producten voor bij het verven van je haar, van de haarverf zelf tot aan bijpassende verzorgingsproducten. De professionele haarverf en gestabiliseerde waterstof met een uitgebalanceerde samenstelling, die onder andere arganolie bevat, voeden en hydrateren het haar tijdens de kleurbehandeling. De Imperity Singularity lijn bevat drie verschillende soorten verf:

     - De Singularity Color Haarverf is een schitterende permanente haarkleur die grijsdekking tot wel 100% biedt. De haarverf is verrijkt met diverse natuurlijke

       actieve stoffen die het haar levendig, sterk en glanzend maken. De formule dringt door tot diep in het haar voor een optimale en langdurige kleuring. 

     - De Imperity Singularity Metallics bestaat uit vier grijze metallic kleuren die ieder geheel uniek zijn. 

     - Tenslotte is er nog de Imperity Singularity Pastel die bestaat uit 9 pastelkleuren. De verf is verrijkt met biologische arganolie, lijnzaadolie en witte

       parelextract voor een verzorgend effect en een langdurig kleurresultaat.

 

Naast deze verschillende soorten haarverf bevat deze lijn ook een bijpassende waterstof in een 100ml en 1000ml verpakking. De waterstof beschermt, voedt en hydrateert het haar tijdens de kleurbehandeling dankzij de toegevoegde arganolie. De waterstof is overigens te gebruiken in combinatie met haarverf van elk merk!

 

Daarnaast bevat de lijn enkele verzorgingsproducten:

     - Met de Imperity Singularity Stain Remover Cream kunnen ongewenste verfvlekken van de hoofdhuid verwijderd worden om irritatie en jeuk te voorkomen.

     - Mocht je hoofdhuid toch gaan irriteren, door chemische behandelingen of door andere invloeden van buitenaf, dan helpt de Imperity Singularity Scalp

       Protector Mousse die tegelijkertijd je hoofdhuid beschermt.

     - Imperity Singularity Pro Smart Multifunctional Shampoo 3-in-1 is een herstellende, hydraterende en verzachtende shampoo voor beschadigd, droog,

       chemisch behandeld haar en is verrijkt met een mix van arganolie, lijnzaadolie en aminozuren. Door dit product te gebruiken in combinatie met de Imperity

       Singularity Pro Adaptive Conditioner & Hairmask 2-in-1 worden de effecten versterkt.

 

Imperity Impevita

Imperity Impevita heeft zowel verzorgingsproducten als haarverf. De verzorgingsproducten bestaan uit shampoos, conditioners, serums en leave-in sprays, elk in verschillende varianten om voor elk haartype geschikte producten aan te kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan droog & gekleurd haar, vet haar en pluizig haar. De Imperity Impevita producten zijn verrijkt met arganolie en beschermen tegen invloeden van buitenaf. De toegevoegde omega 3 en 9 vetzuren herstellen en versterken het haar door de haarwortel te voorzien van essentiële voedingsstoffen.

 

De Impevita haarverf is ammoniak vrij en is daarom minder schadelijk dan andere haarverf. Je kunt hier meer over lezen in de blogpost over haarverf! De verf is verrijkt met vier verschillende bio-oliën, namelijk olijfolie, arganolie, zonnebloemolie en druivenpitolie, om het haar op natuurlijke wijze te verzorgen, beschermen en kleuren. Er is een bijpassende waterstof om de haarverf mee te ontwikkelen: Impevita Creamy Activator, verkrijgbaar in 3%, 6%, 9% en 12%.

 

Imperity Milano

De Imperity Milano lijn is te gebruiken voor droog en gekleurd haar. De Imperity Milano producten zijn verrijkt met keratine, tarwe-eiwit en pro-vitamine B5 en zijn daarom zeer geschikt om droog haar te herstellen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar glanzend, gezond en gemakkelijk doorkambaar wordt. Het tarwe-eiwit bestanddeel zorgt ervoor dat het haar van binnenuit intens wordt gevoed en verzorgd en de vochtbalans hersteld wordt. Dit resulteert in gezond, glanzend en heerlijk zacht haar. De Imperity Milano lijn garandeert dus een intensieve verzorging! De Imperity Milano producten hebben een heerlijke frisse geur en zijn geschikt voor elk haartype. Het assortiment van de Imperity Milano lijn is ruim met unieke producten. Wij lichten graag een aantal producten voor je uit:

     - Het Imperity Milano Golden Crystal Serum is een haarserum met arganolie dat het haar voorziet van een schitterende glans, heerlijke geur en een

       zijdezacht gevoel. Daarnaast heeft het een sterk hydraterend, voedend en beschermend effect. Het haar wordt intens verzorgd en makkelijk doorkambaar.

     - Om het haar te voeden, herstellen, hydrateren én beschermen kun je de Imperity Milky Shampoo gebruiken.

     - De voedende Imperity Milano Fantasy Fruit Mask is een masker voor droog en gekleurd haar en gaat kleurvervaging tegen.

     - De Imperity Crystal Balsam / Conditioner maakt droog haar weer glanzend en gezond dankzij het toegevoegde tarwe-eiwit en pro-vitamine B5.

 

Imperity Supreme Style

Naast alle verzorgings- en kleuringsproducten heeft Imperity ook verschillende stylingsproducten. Het assortiment bevat verschillende soorten spray, wax, mousse, gel en crème. De producten bieden een flexibele controle voor een gladde of juist warrige look, net wat jij wil. Een aantal producten zijn:

     - De Imperity Supreme Styling Shine Crystral is een vloeistof die zorgt voor het herstellen en verzorgen van je gespleten haarpunten.

     - Voor extra stevige fixatie van je gecreëerde kapsel kun je de Imperity Supreme Style Extra Strong Hairspray gebruiken. De spray houdt het haar de hele dag

       in model en beschermt het haar tegelijkertijd tegen UV-straling en kleurvervaging.

     - Breng het haar in elk gewenst model met de Imperity Supreme Style Hair Shaper Modelling Wax, een zachte volumegevende wax met een medium hold. 

     - Imperity Supreme Style Operator is een haarcrème die het haar eenvoudig modelleert en accentueert. Met de Style Operator kan elke denkbare look

       gerealiseerd worden met een stralend glanzende finish.

     - Om het haar te beschermen tegen hitte van stylingstools kan de gladmakende Imperity Supreme Style Thermoprotector Smoothing Fluid gebruikt worden.

 

 

Naast al deze producten heeft Imperity nog een aantal productlijnen, zoals de Imperity blonderators (voor het ontkleuren/bleken van je haar), Imperity Impliss, Imperity Implex (complete set om het haar te beschermen tegen beschadiging bij een chemische behandeling) en Imperity After Color (nabehandelingsproducten om het haar in goede conditie te houden na een kleurbehandeling). De Superior Luxury lijn bestaat uit een aantal producten die elk  maar liefst 15 functies hebben en verrijkt zijn met een rijke mix van natuurlijke ingrediënten.

 

Imperity heeft dus een groot assortiment met allerlei soorten producten van hoge kwaliteit. Imperity heeft dan ook voor ieder wat wils!

Commenti

Sii il primo a commentare...

Lascia un commento
* L'indirizzo email non verrà pubblicato.
Utilizzando il nostro sito, l'utente accetta l'utilizzo di cookie ci aiuteranno a migliorare questo sito. Nascondi questo messaggio Maggiori informazioni sui cookie »
Shopping Cart Pixel