Shopping Cart Pixel

Eerste Blog kortingscode

 • Geplaatst op
 • Door Dounia
 • 2
Eerste Blog kortingscode

Eerste Blog kortingscode

 

Speciaal voor de blog lezers van HairAndBeautyonlineKortingscode: LOREAL10Als eerst wil ik al mijn trouwe blog lezers bedanken voor het vertrouwen in mij blogs. Nu wil ik jullie graag wat terug doen. En wel in de vorm van een leuke korting. Zoals die hierboven staat. Korting en kortingscodes zijn uiteraard altijd prettig. Helemaal als je nog eens korting krijgt bovenop een aanbieding. Ik geef eerlijk toe dat ik voor woorden als, Sale, aanbieding, Voordeel, BTW-Vrij, kortingscode, korting en Super Sale nogal gevoelig ben.. Maar ik ben er van overtuigd dat daar helemaal niks mis mee is, tenslotte zijn we allemaal slimme shoppers toch?

 


Zoals jullie weten en kunnen zien is HairAndBeautyonline een webshop voor al jou haar producten.

 


En natuurlijk is er niets mooier dan winkelen in de sale.

Ja…! ik ken het, maar natuurlijk bestaat er ook online shopping.

 


Jullie, de blog lezers, kunnen nu dankzij mij online met een leuke korting gaan winkelen op HairAndBeautyonline. De korting geldt op de gehele collectie van L'Oréal Professionnel. Zoals jullie weten is dit een geliefd merk. En nu kan je lekker gaan online gaan shoppen met 10% korting. Online sale winkelen, kortingscode shoppen, uitverkoop winkelen. Je kan het van alles noemen! 

 


Willen jullie weten hoe ik uitverkoop winkelen noem? Ik noem het slim winkelen.

 


Dus bij deze hou mijn blogs in de gaten! Dit was me eerste kortingscode voor jullie, maar zeker niet de laatste. Binnenkort komen er nog meer bij.

 

 


Let op:

 

Vergeet niet bij afronding van jou online shopping op HairAndBeautyonline de kortingscode in te vullen.

 

Speciaal voor jullie de kortingscode: LOREAL10

 

Geldig  van 22-03-2016 tot 29-03-2016

 


Het lijkt mij hartstikke leuk om te weten wat jullie hebben gekocht. Jaja, ik weet het ik ben nieuwsgierig!

 

Ooh ja, bijna vergeten te vertellen. Houdt dit blog goed in de gaten, want in de komende tijd mag ik hier nog veel meer kortingen en codes weggeven!

 


Zouden jullie onderaan in de reacties kunnen zetten wat jullie hebben gekocht. Ik weet zeker dat we op deze manier samen inspiratie kunnen halen uit de producten van L'Oréal Professionnel 

 


I see you guys

 


-xo-xo-xo-xo-xo-

 

Dounia

 

Reacties

 1. HairAndBeautyonline HairAndBeautyonline

  Haai Sara, wat leuk om een reactie van je te mogen ontvangen. En je hebt groot gelijk, ook al heb je iets pas nodig in het echte zomerweer. Nu er korting op zit kan je het beter alvast inkopen. Je hebt zeker leuke en goede artikelen ingekocht. Ik weet zeker dat je er veel plezier mee gaat hebben want het voedt je haar goed!

  xxxx
  Team HairAndBeautyonline

 2. Sara Sara

  Ik had gebruik gemaakt van deze actie en heb ook alles binnen. I love L'Oreal! Deze producten had ik besteld op de webshop: L'Oreal Infinium Diamond Extra Forte, L'Oreal Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves, L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Spray en als laatste L'Oreal Serie Expert Pro-Keratin Refill Crème. 2 van deze artikelen zijn me vaste haarproducten en de andere is de eerste keer en ik ben er al blij mee. De beach waves heb ik nog niet gebruik dat doe ik pas in de zomer natuurlijk met de strand. Aangezien er toch 10% korting op zat kon ik het product beter alvast inslaan. Ben benieuwd naar de volgende kortingscode! xxx Sara

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden