• Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax ti porta il suo modello. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax mantiene la flessibilità del capello.
Numero dell'articolo::
79102130
Recensioni:
€19,95
IVA Incl.

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax


Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax dà il volume extra capelli senza fare. S 'Hard I tuoi capelli rimane flessibile e ridurre al minimo aggravate. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax crea una finitura satinata, senza sentire i vostri capelli. Grease


Usa:

  • Agitare bene.
  • Spruzzare sui capelli asciutti.
  • Portarla in forma.


Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax è disponibile in un contenitore 125ml.

Vroeger was ik echt alleen maar fan van haarlak. Maar ik het idee dat dit niet echt goed voor mijn haar was, en ook niet voor het milieu vanwege de drijfgassen in de bus. Dus overgestapt naar een heel ander soort spray. Dacht eerst dat het niet goed zou zijn, maar het tegendeel is waar. Het werkt perfect in mijn haar! Ik kan het in model brengen, en het blijft mooi zitten ook nog. Enne, bedankt voor de gratis verzending!

Heerlijke haar spray. Lekker grote bus, die lekker voordelig is in gebruik al zeg ik het zelf. Wel ook een van de betere merken. De levering was lekker snel, en veilig verpakt. Helemaal goed dus!

5 stelle basate su 2 recensioni Aggiungi il tuo commento