• Keune Brillantine Gel 100ml
  • Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel dona consistenza e lucentezza. Keune Brillantine Gel con il creare facilmente un effetto bagnato. Ordina Keune ora in più a buon mercato!
Numero dell'articolo::
27200
Recensioni:

€12,87 €9,95

IVA Incl.

Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel è una texture in gel legge e lucentezza ai capelli. Questo gel dona ai capelli un effetto bagnato e previene l'effetto crespo. Keune Brillantine Gel è adatto per breve acconciature di media lunghezza, con un fattore di sospensione di 2 e lucentezza fattore 9.
Keune Brillantine Gel dà ai vostri capelli una lucentezza e una bella definizione.

Usa:

  • Dividere Keune Brillantine Gel su di lei.
  • Stile vostra scelta.

In HairandBeauty si può facilmente prodotti Keune ordinazione online. Controlla la Keune Potenza Incolla .

Keune Brillantine Gel è disponibile in un contenitore da 30 ml e 100 ml.

Doet wat het moet doen. Net zoals de snelle levering. Ruikt goed! En heeft een blauwe kleur. Top spul

dit product deed ik cadeau aan een vriend van me. hij had eerst lang haar en wou wat nieuws proberen dus ging hij naar de kapper om zijn haar te laten knippen. zijn haar was eerst tot zijn onderrug , daarna was het zo goed als 1 cm lang. de eerste paar dagen deed hij er geen gel in, en zijn verjaardag naderde. dus ik besloot om een goeie gel te kopen voor hem. al gauw kwam ik op de hairandbeauty site uit. een paar klikken en ik had een mooi en duidelijk overzicht van alle verschillende soorten gelletjes die jullie te bieden hadden. ik kende het merk keune al en ik was zelf altijd zeer tevreden over het merk. dus ik ging voor de keune brillantine gel. na een snelle levering en een goede service en een leuk extraatje erbij. kon ik het mijn vriend cadeau doen. hij was blij met het product, maar hij ging de dag erna op vakantie naar Spanje, dus ik kon niet direct vragen of het product hem beviel. ik had er 4 besteld 2 voor hem en 2 voor mezelf. ik vond het persoonlijk een sterk en erg goede gel! de gel blijft lang in je haar en je ziet geen witte stukjes tussen het haar! na een paar dagen toen mijn vriend internet had in Spanje kreeg ik een appje met een foto van zijn gestylde haar. maar om een lang verhaal kort te maken, hij was uiterst tevreden over het product en vroeg of ik voor hem er gelijk 5 kon bijbestellen zodat hij er voorlopig genoeg op voorraad heeft! kortom het is een goed product en doet wat het belooft! ik zou dit iedereen aanraden die een goede gel zoekt! en ga zo door met de snelle levering en de leuke extraatjes! :) groetjess

Heb zelf middellange haren. Toch is deze gel daarvoor ook perfect. Het haar krijgt er ook een hele mooie glans van, volgens mij heet dat ook wetlook.

Super geweldige gel. Ik snap wel waarom het de design lijn heet. Het lijkt net of ik net onder de douche vandaag kom, want het glanst flink en bovendien lijkt het net of ik natte haren heb. Heel tevreden altijd. Wat mij betreft de beste gel van Keuen!

5 stelle basate su 4 recensioni Aggiungi il tuo commento
Shopping Cart Pixel