Shopping Cart Pixel

Tondeuses en Trimmers!

  • Inviato il
  • Da Dounia
  • 0
Tondeuses en Trimmers!

Tondeuses en Trimmers!


 
Ben je van plan om tegenwoordig zelf je haren te knippen? Dan is een tondeuse kopen een noodzaak. Wil je jouw bakkebaarden of baard bijhouden, dat kan allemaal met een tondeuse. Lees verder voor de mogelijkheden dat een tondeuse aanbiedt.Mogelijkheden van tondeuses

Wist je dat de aanschaf van een tondeuse je nogal wat afspraken bij de kapper kan schelen! Een tondeuse biedt voor alle mannenkapsels mogelijkheden. Ook voor het trimmen van jouw baard gebruik je een tondeuse.
 Wat is een trimmer

Een haartrimmer is een klein, handzaam apparaat dat over het algemeen wordt gebruikt voor het bijwerken van de contouren van je haar. Denk bijvoorbeeld aan de randjes bij de oren, de nek en de bakkebaarden.
 
Bekijk HIER een glimpvan de  HairAndBeauty lijn trimmers:
 
 


Moser ChroMini Trimmer

Moser Chromini Trimmer is een geweldige accu contouren trimmer die perfect is voor het maken van haarscherpe contouren. Als deze snoerloze tondeuse volledig opgeladen is, gaat hij ca. 100 minuten mee. Moser Chromini Trimmer heeft een snelwissel systeem van de snijplaten. 
 
 

 
 
 
 


BaByliss Pro Trimmer FX768E

 
Babyliss Pro Trimmer FX768E is een trimmer van Babyliss Pro die precisie weet te leveren. Deze trimmer zorgt dankzij het roestvrijstalen snijblad van 30mm namelijk voor een gelijkmatig en precies resultaat. Babyliss. Het bevat een snijblad dat gemakkelijk van het apparaat is af te koppelen, waardoor het reinigen van het apparaat erg eenvoudig is. Ditzelfde snijblad maakt maarliefst 5500 bewegingen per minuut. 

Babyliss Pro Trimmer FX768E is tot wel 60 minuten lang draadloos te gebruiken, nadat de trimmer volledig is opgeladen.

 

HairForce Trimmer HF917 - Rood

Een multifunctionele trimmer, die zowel thuis als ook voor professioneel gebruik kan worden toegepast. De HairForce Trimmer HF917 is te gebruiken met of zonder kabel. De snijset bestaat uit roestvrijstaal en trimmt tot 0.5 mm. Tevens bevat deze trimmer een verstelbare opzetkam.  Het wordt geleverd komt samen met een olieflesje en reinigingsborstel.
 

Moser Genio 1565


 
Moser Genio 1565 is een geweldige snoerloze contouren trimmer van Moser. Deze snoerloze contouren trimmer heeft een prachtige vorm waardoor de trimmer makkelijk in gebruik is. 

Moser Genio 1565 heeft verchroomde snijbladen van roestvrij staal met kliksysteem, waardoor de snijbladen gemakkelijk vervangbaar zijn. Deze prachtige tondeuse is super slank, super licht en heel erg stil! Het heeft mes type 5 en kam type 6.
 
 

 Wat is een tondeuse?


Een tondeuse wordt gebruikt om lang en dik haar af te scheren. 
Je gebruikt dit apparaat dan ook alleen voor het grote werk: het gedeeltelijk en helemaal scheren van het hoofdhaar. 

Met opzetstukken, zoals de opzetkam, kun je kiezen welke lengte je precies wil scheren.

 


Hieronder een glimp van de collectie tondeuses HairAndBeaty
Ultron VSX Tondeuse Glam Edition

 
Deze special uitvoering van de VSX Tondouse is een waar pareltje onder de tondeuses. Met recht mag deze tondeuse de Glam Edition worden genoemd. Met wel vijf (!) verschillende snijlengtes en instellingen is het met de Ultron VSX Tondeuse Glam Edition om de meest uit een lopende stylen en kapsels te creeeren. 

Deze professionele tondeuse heeft een snijkop die is gemaakt van roest vrij staal en heeft een stijlvolle zwart keramische kleur. Het heeft een accuduur van 4 uur. Dus ook op drukke dagen doet deze tondeuse precies wat hij moet doen. 
 


 
Wahl Super Cordless Champagen, WA1872-0472

Wahl Super Cordless is een multi functionele tondeuse voor professioneel of voor particulier gebruik. U kunt de Super Cordless met of zonder snoer gebruiken, zonder snoer heeft hij helemaal vol opgeladen een looptijd van wel 100 minuten.

U kunt met een handomdraai de opzetkammen vervangen met het makkelijk kliksysteem van Wahl.
Panasonic Tondeuse ER1611-K, Oplaadbaar


 
Panasonic Tondeuse ER1611-K is een zeer krachtige tondeuse met een lineaire motor die op 10.000 rpm draait voor het beste effect. Deze motor geeft een sterke snijkracht.

De snijkop heeft twee verschillende coatings op de mesjes waardoor de duurzaamheid enorm is. Panasonic ER1611-K kan met of zonder draad gebruikt worden en heeft een milieuvriendelijke Ni-Mh batterij.
Panasonic ER1611-K heeft een oplaadtijd van 60 minuten en een werkduur van 50 minuten en weegt slecht 280 gram.
Door het ergonomische design ligt het apparaat lekker in de hand en bevat een rubberen grip zodat hij niet uit uw hand glijd.
 


Wahl Wahl Tondeuse Magic Clip WA8451-016


 
Wahl Magic Clip is een snoertondeuse speciaal voor Afro of stug haar.
Scheert kort 0,7mm tot 2 mm door de makkelijke verstelhendel aan de zijkant. Het bevat een krachtige motor en heeft duurzame snijmesjes. De Wahl Magic Clip heeft een v5000 motor.

De Wahl Magic Clip komt samen met:
  • Verstelbaar mes
  • 6 plactic opzetkammen
  • olie
  • borsteltje
  • mesbeschermer
  • snijkop is verstelbaar
  • 3 meter snoer
 
 
 
 
 

Wat is het verschil tussen een tondeuse en trimmer?


Het verschil tussen een tondeuse en trimmer is eigenlijk heel simpel. Je gebruikt een trimmer voor het gedetailleerde werk en de tondeuse voor het grote werk. Oftewel:

Tondeuse:     Grote stukken haar afscheren.

Trimmer:       Randjes bijwerken


 


Speciaal voor jullie hierbij een blog met daarin een glimp van de tondeuses en trimmers van HairAndBeauty


 

 
Vond je het wat, kun je hieronder een reactie plaatsen.
 
Ik kijk er na uit om reacties te mogen ontvangen!

Zou je graag een andere blog van ,ij willen lezen? Dan wil ik graag dat je het me vertelt !
(je kunt het onderaan in de reacties zetten)
 
-xo-xo-xo-xo-xo-
Dounia
 
 

Ps: vergeet je niet mijn andere blogs te lezen.


-Keratine behandeling

-Kapperschaar kopen?

-De musthaves onder de €10.00

-De liefdesdag Valentijn

-De top 10 tools van HairandBeautyOnline.com

Commenti

Sii il primo a commentare...

Lascia un commento
* L'indirizzo email non verrà pubblicato.
* Campi obbligatori