Shopping Cart Pixel

De liefdesdag Valentijn

 • Inviato il
 • Da Dounia
 • 4
De liefdesdag Valentijn

Het is bijna zover, de liefdesdag Valentijn 

Ik hou van Valentijn. Ben jij  benieuwd waarom?  Lees dan snel verder en dan vertel ik onderin de blog waarom! 
Wat vind jij van Valentijn?

Valentijn is eigenlijk in het simpelste weg gezegd  een commerciële bedoeling. Ik weet zeker dat jij denkt waarom zou jij als man zijnde een cadeau moeten kopen voor jou vriendin of vrouw. En dat ook nog eens op een vaste datum: 14 februari. Je bent al zo lang samen met haar, probeert haar altijd de gelukkigste vrouw op aarde te maken. Als je dat niet deed dan was ze toch al lang weg bij je. Waarom zou jij dat op 1 of andere manier altijd maar moeten bewijzen op een vaste datum? Ik zal het je uitleggen, als je niets op de datum plant voor je vriendin of vrouw, dan heb je een probleem! Ik zeg niet dat er een ruzie ontstaat, maar diep van binnen denkt ze daar wel anders over. Ze is teleurgesteld maar ze houdt het bij haar, ze deelt het niet met je. Er zijn natuurlijk ook vrouwen die gelijk boos op je gaan worden. Het is maar net wat voor vrouw je hebt aangetroffen.
 

Mijn tip: plan ieder jaar op 14 februari iets leuks voor je vrouw of vriendin. Zo voorkom jij problemen.
Ben je inspiratieloos en weet je niet wat je voor haar moet halen? Geloof me met deze cadeaus zit je altijd goed. Neem snel een kijkje op HairAndBeautyOnline.com
 
Hieronder een glimp van de Valentijncadeaus.

Klik HIER voor de totale collectie. 

 
 
 

Orofluido Beauty Set Exclusive Edition

 

Orofluido Original Elixir is een schoonheidsbehandeling.

Dit pakket van Orofluido bestaat uit Orofluido Original Elixir met daarnaast een heerlijke, omhullende parfum. Het is een heerlijke parfum van met een omhullende ambergeur. De vanillebasis zorgt voor een perfecte combinatie, wat resulteert in een heerlijke, subtiele geur.

 


 Argan Secret Golden Gift Set


Argan Secret Golden Gift Set is een luxe haarverzorgingsset die het haar gladder en gezonder maakt. Argan Secret Golden Gift Set creëert een prachtige glans en hersteld droog en beschadigd haar.
Argan Secret Golden Gift Set bestaat uit:


-Argan Secret Luxury Smoothing Shampoo 236ml
-Argan Secret Luxury Smoothing Conditioner 236ml
-Argan Secret Argan Oil 60ml
-Argan Secret 3-in-1 massagekaars
 Sibel Hot Massage Oil


Sibel Hot Massage Oil is een een unieke massage-olie in de vorm van een kaars. Sibel Hot Massage Oil geeft geur af. Na het gebruik van Sibel Hot Massage Oil zal de huid zacht aanvoelen.Gebruiksaanwijzing:


-Voor elk gebruik moet u de kaarsspit tot een hoogte van 5mm snijden.
-Steek de kaars aan en wacht 10-15 minuten.
-Giet de vloeibare olie op het huidoppervlak en verspreid het over het lichaam dmv een massage.
 
Macadamia Volumizing Dry Shampoo Duo Set + Gratis tasje

Volumizing Dry Shampoo Duo Set + Gratis tasje is een leuke set die de Macadamia Dry ShampooMacadamia Healing Oil Spray en een leuk tasje bevat. Perfect als Valentijnscadeau.
 

 
 
Logiks Ministyler


Logiks Ministyler is een draagbare stijltang. Logiks Ministyler is voordelig en perfect  om mee te nemen. Logiks Ministyler heeft een snoer van 1,50men keramische platen. 
De BaByliss PRO Miracurl


De krullen machine voor schitterende krullen in enkele seconden. Met de BaByliss PRO Miracurl kan iedereen de mooiste krullen maken: snel, schitterend en gewoon thuis!

 
Beautyblender Original


De ideale cadeau voor ieder vrouw!
Beautyblender Original, dé make-up blender onder de make-up tools! Beautyblender brengt op een gemakkelijke manier BB Cream, CC Cream, Blush, Foundation of Poeder egaal op de huid aan. Beauty Blender Original is gemaakt van superzacht materiaal. De make-up wordt niet geabsorbeerd door de spons waardoor er geen make-up verspilling is.En aangezien ik me natuurlijk ook aan me belofte moet houden vertel ik jullie waarom ik zo gek op Valentijn ben.

 

Ik hou van Valentijn. Vooral omdat ik zo een geweldige vriend heb die altijd wel iets liefs voor me doet. Wel of geen Valentijn, van hem kan je alles verwachten. Af en toe dure cadeautjes zoals kettingen en ringen (echt goud en/of zilver of course) die ik toch niet mooi vind. Maar soms ook wel hoor. Hij kent me smaak dus dat scheelt. Wel een pizza in de vorm van een hart, een cake in zo’n zelfde vorm met héél veel en ja echt waar! Heel veel chocolade en nog meer lekker eten.
Jep, hij kent me. Diamonds are a girl's best friend? You kidding me? Geef me eten en ik ben voor altijd de jouwe. 


Vond je het wat, kun je hieronder een reactie plaatsen.

 

Ik kijk er na uit om reacties te mogen ontvangen!

 

-xo-xo-xo-xo-xo-

Dounia

 

 

Ps: vergeet je niet mijn andere blogs te lezen.-Keratine behandeling


-Kapperschaar kopen?


-De musthaves onder de €10.00


-De top 10 tools van HairandBeautyOnline.com 

 

Commenti

 1. Cheyenne Cheyenne

  Mijn liefde had um gelezen en ik had een perfecte valentijn met leuke cadeaus. groetjes jullie vaste klant Cheyenne

 2. dounia dounia

  Als je er even voor zorgt dat je vriend of man deze blog leest. Heb jij een fantastisch valentijn cadeau.

  Groetjes Dounia (team hairandbeautyonline)

 3. Sanne Sanne

  Aaah wat hebben jullie dit leuk gedaan. Ik hoop stiekem dat mij vriend bij jullie de styltang voor me gaat kopen. Maar met hintjes enzo moet dat wel goed komen.

Lascia un commento
* L'indirizzo email non verrà pubblicato.
* Campi obbligatori