Shopping Cart Pixel
  • Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax vous apporte son modèle. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax conserve la souplesse des cheveux.
Numéro de l'article:
79102130
Évaluations:
€19,95
TVA incluse

Paul Mitchell Flexible Style Spray WaxPaul Mitchell Flexible Style Spray Wax donne aux cheveux plus de volume sans. Du disque Vos cheveux restent souples et minimiser aggraver. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax crée une finition satinée sans se sentir vos cheveux. Grease


Utilisez:

  • Secouez bien.
  • Vaporiser sur cheveux secs.
  • Amenez-en forme.


Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax est disponible dans un récipient de 125 ml.

Vroeger was ik echt alleen maar fan van haarlak. Maar ik het idee dat dit niet echt goed voor mijn haar was, en ook niet voor het milieu vanwege de drijfgassen in de bus. Dus overgestapt naar een heel ander soort spray. Dacht eerst dat het niet goed zou zijn, maar het tegendeel is waar. Het werkt perfect in mijn haar! Ik kan het in model brengen, en het blijft mooi zitten ook nog. Enne, bedankt voor de gratis verzending!

Heerlijke haar spray. Lekker grote bus, die lekker voordelig is in gebruik al zeg ik het zelf. Wel ook een van de betere merken. De levering was lekker snel, en veilig verpakt. Helemaal goed dus!

5 étoiles basées sur 2 avis Ajoutez votre évaluation