• Keune Brillantine Gel 100ml
  • Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel 100ml donne la texture et la brillance. Keune Brillantine Gel avec votre facilement créer un effet humide de regard. Afin Keune maintenant supplémentaire pas cher!
Numéro de l'article:
27200
Évaluations:

€12,87 €8,85

Taxes incluses

Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel est une texture de gel de la loi et de la brillance à la chevelure. Ce gel donne aux cheveux un effet mouillé de regard et empêche les frisottis. Keune Brillantine Gel est adapté pour les petits et les coiffures de longueur moyenne avec un facteur de maintien de 2 et brillance facteur 9.
Keune Brillantine Gel donne à vos cheveux une belle brillance et une belle définition.

Utilisez:

  • Divisez Keune Brillantine Gel sur elle.
  • Le style de votre choix.

Dans HairandBeauty vous pouvez facilement les produits Keune commande en ligne. Découvrez la pâte Keune puissance .

Keune Brillantine Gel est disponible dans un récipient de 30 ml et 100 ml.

Doet wat het moet doen. Net zoals de snelle levering. Ruikt goed! En heeft een blauwe kleur. Top spul

dit product deed ik cadeau aan een vriend van me. hij had eerst lang haar en wou wat nieuws proberen dus ging hij naar de kapper om zijn haar te laten knippen. zijn haar was eerst tot zijn onderrug , daarna was het zo goed als 1 cm lang. de eerste paar dagen deed hij er geen gel in, en zijn verjaardag naderde. dus ik besloot om een goeie gel te kopen voor hem. al gauw kwam ik op de hairandbeauty site uit. een paar klikken en ik had een mooi en duidelijk overzicht van alle verschillende soorten gelletjes die jullie te bieden hadden. ik kende het merk keune al en ik was zelf altijd zeer tevreden over het merk. dus ik ging voor de keune brillantine gel. na een snelle levering en een goede service en een leuk extraatje erbij. kon ik het mijn vriend cadeau doen. hij was blij met het product, maar hij ging de dag erna op vakantie naar Spanje, dus ik kon niet direct vragen of het product hem beviel. ik had er 4 besteld 2 voor hem en 2 voor mezelf. ik vond het persoonlijk een sterk en erg goede gel! de gel blijft lang in je haar en je ziet geen witte stukjes tussen het haar! na een paar dagen toen mijn vriend internet had in Spanje kreeg ik een appje met een foto van zijn gestylde haar. maar om een lang verhaal kort te maken, hij was uiterst tevreden over het product en vroeg of ik voor hem er gelijk 5 kon bijbestellen zodat hij er voorlopig genoeg op voorraad heeft! kortom het is een goed product en doet wat het belooft! ik zou dit iedereen aanraden die een goede gel zoekt! en ga zo door met de snelle levering en de leuke extraatjes! :) groetjess

Heb zelf middellange haren. Toch is deze gel daarvoor ook perfect. Het haar krijgt er ook een hele mooie glans van, volgens mij heet dat ook wetlook.

Super geweldige gel. Ik snap wel waarom het de design lijn heet. Het lijkt net of ik net onder de douche vandaag kom, want het glanst flink en bovendien lijkt het net of ik natte haren heb. Heel tevreden altijd. Wat mij betreft de beste gel van Keuen!

5 étoile(s) selon 4 évaluation(s) Ajouter votre évaluation
Shopping Cart Pixel