Shopping Cart Pixel

Review: Imperity Gourmet Jad Perfume Cream Shampoo

 • Publié le
 • Par Chantal Horst
 • 1

Lees hier mijn review over de Imperity Gourmet Jad Cream Shampoo!

Review IMPERITY Gourmet Jad Perfume Cream Shampoo

Hi,

Na een lang ontwikkelingsproces komt Imperity met twee unieke en eigentijdse verzorgingslijnen! Beide lijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de optimale verzorging van het hele haar.  Alle producten van beide lijnen zijn geheel vrij van parabenen en sulfaten.

De lijnen heten Mi Dollo Di Bamboo en de Gourmet lijn.  De Gourmet lijn onderscheidt zich door de unieke geuren en luxe look, de Mi Dollo Di Bamboo lijn is geheel in de stijl van organic en biologische ingrediënten.

Speciaal voor jullie heb ik de Imperity Gourmet Jad Perfume Cream Shampoo getest. Dit is een shampoo van de nieuwe Imperity Gourmet Jad lijn! Ik ben erg benieuwd!

Ten eerste vind ik dat de shampoo een erg mooie flacon heeft, dit is zeker een hele vooruitgang met de vorige lijn. De flacon heeft een goudachtige kleur met een mooi design.  De shampoo is geschikt voor ieder haartype en is verrijkt met keratine en argan olie. Deze ingrediënten zouden ervoor moeten zorgen dat mijn haar een stralende glans krijgt.

De shampoo bevat de volgende ingrediënten:

 • Keratine

 • Argan Olie

 • Bergamot

 • Rozen

 • Jasmijn

Als eerst moet je het pompje open draaien. Je moet wel een aantal keer het pompje indrukken voordat je genoeg shampoo hebt. De geur van de shampoo heeft iets weg van de parfum J’Adore. Het is een hele lichte bloemige geur. De shampoo heeft een witte (doorzichtige) kleur en schuimt heel lekker. Eerst was ik mijn haar met warm water en daarna spoel ik mijn haar nog even door met koud water. Ik doe dit omdat door koud water je poriën en haarschubben sluiten. Hierdoor blijft je haar gehydrateerd en behoudt het een mooie glans. Als je je haar alleen met warm water wast kan je haar uitdrogen en breekt je haar makkelijker af.

Ik heb mijn haar s ’avonds gewassen en heb mijn haar aan de lucht op laten drogen. De volgende ochtend heb ik mijn haar voorzichtig uitgeborsteld. Mijn haar voelt erg zacht aan en heeft een mooie natuurlijke glans.

Ik ben erg tevreden over deze shampoo en ik ga hem zeker vaker gebruiken!

De Imperity Gourmet Jad Perfume Cream Shampoo is verkrijgbaar in 250ml (€12,95) en 1000ml (24,95).

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Bestel de shampoo nu!

Bedankt voor het lezen!

Chantal

Commentaires

 1. Nicole94 Nicole94

  Toch maar eens proberen dan. Nieuwe dingen zijn altijd goed natuurlijk, en ik ben best wel benieuwd naar het luchtje.

Laisser un commentaire
* Votre adresse de courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires