Shopping Cart Pixel

Nieuw van Imperity!

  • Publié le
  • Par Team Hairandbeauty
  • 1
Nieuw van Imperity!

Imperity heeft met de Mi Dollo Di Bamboo en Gourmet Jad en Vie lijnen, goud in handen!

Nieuw Verzorgingslijnen van Imperity

 

Met trots presenteren wij de nieuwe verzorgingslijnen van Imperity. Het merk heeft na een lang ontwikkelingsproces twee unieke en eigentijdse verzorgingslijnen. Beide lijnen zijn gemaakt met het oog op optimale verzorging, van de haarwortel tot in de haarpunt. Bovendien zijn alle producten geheel vrij van parabenen en sulfaten, wat uiteraard nog beter en gezonder voor het haar.

 

De nieuwe lijnen van Imperity zijn: de Mi Dollo Di Bamboo en de Gourmet lijn. Beide lijnen staan geheel in het teken van luxe en verzorging. De Gourmet lijn onderscheidt zich door de unieke geuren en de luxe look and feel, de Mi Dollo Di Bamboo lijn is geheel in de stijl van organic en biologische ingrediënten.

 

Imperity Mi Dollo Di Bamboo

 

Deze speciale ‘organicBamboo lijn, is zoals de naam al doet vermoeden, verrijkt met bamboo extracten. Deze bamboo extracten verzorgen het haar op een optimale manier. Het haar krijgt met de Imperity Mi Dollo Di Bamboo Shampoo en Conditioner de verzorging, en aandacht die het verdient. Het haar wordt gehydrateerd, gevoed, en verzorgd. Bovendien ruikt het nog eens erg lekker ook.

 

Imperity Gourmet

 

De Imperity Gourmet lijn bestaat uit twee aparte lijnen. Namelijk de Imperity Gourmet Jad Perfume en de Imperity Gourmet Vie Perfume lijn. Allebei de lijnen bestaan uit een shampoo, een conditioner en een haarmasker. Alle producten van de Gourmet lijn zijn verrijkt met Argan Olie en Keratine. Mede dankzij de unieke samenstellingen van deze haarverzorgingsproducten wordt het haar verrijkt met een ultiem volume, een schitterende glans en een heerlijk zacht gevoel. Het verschil in deze gouden verpakkingen zit hem in de heerlijke unieke wereldwijd bekende geuren.

 

De Imperity Gourmet Vie lijn is namelijk verrijkt met de heerlijk, zoet frisse geur van La Vie Est Belle.

 

De Imperity Gourmet Jad lijn is geïnspireerd door de heerlijk bloemige geur van J’adore.

 

Met deze nieuwe schitterende lijnen wil Imperity luxe haarverzorging toegankelijk maken voor iedereen. 

 

Commentaires

  1. Renata Wesselmans Renata Wesselmans

    Ziet er leuk uit. Jullie hebben mij nieuwsgierig gemaakt. Als proef op de som heb ik van alle kleine shampoo's een exemplaar besteld bij jullie. Hopelijk komt dit snel binnen en kan ik de shampoo testen. Ik zal dan ook een stukje voor jullie schrijven. Ik ben vooral benieuwd naar de geurtjes die er in verwerkt zitten. La vie Belle is toch echt wel één van mijn favoriete geurtjes. Hoop dat het net zo ruikt als mijn parfum.

Laisser un commentaire
* Votre adresse de courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires