Kappersschaar kopen?

  • Publié le
  • Par Dounia
  • 1
Kappersschaar kopen?

Kappersscharen kopen?


De kappersschaar is het belangrijkste instrument van elke kapper. Net zoals een penceel het belangrijkste instrument van een schilder is.
Omdat een kappersschaar zo belangrijk is voor het kapperswerk, kan het kopen hiervan een lastige beslissing zijn. 

Welk merk vertrouw jij je talent toe: Jaquar, Joewell em Tondeo zijn giganten op onze webshop. Ook  in de kapperswereld zijn dit  betrouwbare merken  als het gaat om een goede kappersschaar.
Maar deze fabrikanten hebben een assortiment  van tientallen verschillende kappersscharen met verschil van kwaliteit onderling. Welke kappersschaar ga jij bij ons bestellen? Joewell 

Deze knipschaar heeft zwaardvormige snijbladen. Dit geweldige systeem zorgt voor krachtige maar tegelijkertijd soepele knipbewegingen.  Joewell Black Titanium heeft een ergonomische vorm, wat zorgt voor een ontspannen kniphouding. 
Deze knipschaar heeft een afschroefbare pinksteun en zwarte vingerringen. Het Joewell logo op de schaar kan vervangen worden door een stoere doodskop schroef.
 

 

Joewell X Serie Offset is een actieset met gratis Feather Razor S mes! Deze knipschaar en mes zijn gemaakt van Japans-Edelstaal.  Beide producten hebben een ergonomisch design en een 3D Style-Grip voor meer vingerruimte tijdens het knippen.  Door de ergonomische vorm zorgt de schaar voor een comfortabele en relaxte werkhouding.
 

Joewell Liberty Control Offset is een geweldige knipschaar met een ergonomische handgreep voor bescherming van de spieren, pezen en gewrichten.  Joewell Liberty Control Offset heeft ultra scherpe snijkanten en een vaste duimring. De bladen van Joewell Liberty Control Offset zijn convex geslepen. Dit zorgt voor makkelijker knippen en een prachtig resultaat.
 

 

Jaquar

Jaguar Pre Style Relax Left is een geweldige effileerschaar met 28 effileertanden. Deze effileerschaar heeft een getand bovenblad en 28 microgetande tanden. Jaguar Pre Style Relax Left heeft een korte duimgreep en professionele bladen van roestvrij staal.  Jaguar Pre Style Relax Left heeft een offset design en een ergonomische greep voor een relaxte werkwijze.  Jaguar Pre Style Relax Left zorgt voor een perfect knip resultaat.
 

Jaguar WHITE LINE, GT1

Jaguar White Line GT1 is een prachtige schaar van Jaguar. Deze knipschaar heeft schaarbladen met eenzijdige microvertandingen en een vlakke kniphoek.  Jaguar White Line GT1 heeft een klassiek design voor een heerlijk comfortabel gevoel bij het knippen. Jaguar White Line GT1 heeft speciaal geslepen snijbladen voor een ongekende scherpte.  Deze geweldige knipschaar is gemaakt uit hoogwaardig speciaal staal voor langdurige kwaliteit.
 

Jaguar BLACK LINE Synergy DESIGN 

Jaguar Black Line Synergy Design is een prachtige knipschaar van Jaguar. Deze knipschaar heeft een handige draaibare duiminzetring om kneuzingen en wrijvingen te voorkomen. De schaar heeft een unieke look dankzij de stoere ingegraveerde tribals op de bladen van de schaar. Jaguar Black Line Synergy Design heeft een afgehoekt duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen. De bladen van Jaguar Black Line Synergy Design zijn convex gevormd en hebben een extreem lange levensduur.
 

 

Tondeo

Tondeo Spider Blue Offset 

Tondeo A-Line Spider Blue Offset is een ergonomische kappers schaar. Deze kappers schaar heeft een offset design voor een ergonomische werkhouding. Tondeo A-Line Spider Blue Offset heeft een diep blauwe print en is gemaakt van hoogwaardig staal.  Deze bladen zijn vlijmscherp omdat ze op een speciale manier geslepen zijn. De pinksteun is afschroefbaar en heeft een zilveren kleur.  Tondeo A-Line Spider Blue Offset is dankzij de harde blauwe coating nikkelvrij!
 

Tondeo Supra Offset 

De Tondeo S-Line Supra Offset is gemaakt uit hoogwaardig staal waardoor de snijbladen bijna niet bot worden. Deze bladen zijn vlijmscherp omdat ze op een speciale manier geslepen zijn. Tondeo S-Line Supra Offset heeft gouden details en een prachtig design.  De snijbladen zijn convex geslepen en hebben extreem fijne microvertanding in tulpmotief, zodat het haar tijdens het knippen controleerbaar blijft en niet wegglijdt.  De pinksteun is goudkleurig en afschroefbaar. Tondeo S-Line Supra Offset wordt geleverd met rubberen oogringen. Ondanks de extreem harde stale coating is deze geweldige kappers schaar nikkelvrij!
 

 

Het kan zijn dat je wat bovenstaande woorden ziet waarvan je denkt, wat is dat in hemelsnaam. Begrijpelijk!  Daarom hieronder een opzetje met woorden uit de kappersbranche met de betekenis:


Wat is een convex geslepen kappersschaar?

 

Een  kapperschaar dat op een speciale manier geslepen is.

 

 

 

 

 

 

Wat is het verschil tussen ergonomisch en klassiek design?

Een ergonomisch design bij een kappersschaar betekend dat de kappersschaar zo gepositioneerd is zodat de kappersschaar naar de hand staat. Bij een klassiek design staan de vingerogen kaarsrecht tegenover elkaar, dit zorgt voor een authentiek gevoel.

 

 

 

 

 

 

Wat is het verschil tussen een effileerschaar en een coupeschaar?

Met een effileerschaar is de uitdunning aanzienlijk groter dan bij een coupeschaar vanwege de dubbele vertanding. Bij de coupeschaar hangt er vanaf hoeveel tanden de schaar bevat. Heeft de schaar 5 tanden dan vindt er een grove uitdunning plaats, heeft de schaar 34 tanden dan is de uitdunning een stuk fijner.

 

 

 

 

 

 

Wat is een kappersschaar met een coating?

Een kappersschaar die een coating heeft is automatisch 100% nikkelvrij. Omdat sommige kappers een nikkelallergie hebben zijn gecoate kappersscharen zeer handig. U kunt het zien als een kapperseczeem. (speciale eczeem voor kappers)

 

 

Speciaal voor jullie heb ik een blog getypt wat speciaal bedoeld is voor alle kappers.  Ik hoop dat jullie hier iets van kunnen leren en dat mijn kennis over kappersscharen geholpen heeft met het kopen van de juiste kappersschaar!

 

Vond je het wat, kun je hieronder een reactie plaatsen.

 

Ik kijk er na uit om reacties te mogen ontvangen!

 

-xo-xo-xo-

Dounia

 

Ps: vergeet je niet mijn andere blog te lezen.


- Keratine behandeling


-De 10 musthaves onder de €10.00


-De top 10 tools van HairandBeautyOnline.com

-De liefdesdag Valentijn

Commentaires

  1. Yasmin Yasmin

    Dit is handig voor me aangezien ik me eigen thuiskapper wil gaan starten, en hard opzoek ben naar een schaar! Ik plaats nu een bestelling bij jullie voor de 2e schaar uit de blog van het merk JOEWELL. Als jullie straks een order zien met deze schaar denken jullie dan wel aan mij haha :) xxx

Laisser un commentaire
* Votre adresse de courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
Shopping Cart Pixel