BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy, rafraîchissant restaurateur de cheveux, enrichi avec de la soie. Réparations BIOSILK Silk Therapy, apaise et protège. BIOSILK Silk Therapy maintenant abordable!
Numéro de l'article:
BS3002
Maak een keuze
67 ml (€8,95)

€21,95 €8,95

TVA incluse
Ontvang korting met deze voordeelsets
+ Biosilk Volumizing Therapy Shampoo

6% Réduction

BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy est un restaurateur de cheveux en apesanteur, laissez-en, rafraîchissant, enrichi avec de la soie. Réparations BIOSILK Silk Therapy, apaise et protège tous les types de cheveux. Non testé sur les animaux.


BIOSILK Silk Therapy est un produit unique qui est à la fois la structure et l'éclat des cheveux améliorée. BIOSILK Silk Therapy est adapté pour les cheveux normaux et endommagé.

Réaffirmant:
-Silk Branchées et restaure les cheveux de l'intérieur.
-Silk Est très forte, en comparaison, elle est plus forte que l'acier.
-Silk Renforce les cheveux et donne plus de corps et de volume.

Hydratant:
-Silk Peut-être trois fois son propre poids à retenir l'humidité.
-Silk Fournit élasticité.
-Silk Assure une longue durée de vie pour les style et la couleur des résultats.
-Silk Est idéal pour les soins de la peau.

Gloss:

-Silk Donne brillance et de réflexion incroyable.
-Formulaire moléculaire de côté a une forme de pyramide qui fournit
Une brillance tridimensionnelle.

Protection:

-Contre Chaleur, froid, l'humidité et les rayons UV.
Pollution -Contre.
-Zijdemoleculen Dessiner couleur et garder teint, de sorte qu'ils offrent une durée de vie plus longue de la couleur des cheveux.

BIOSILK Silk Therapy est disponible en 15ml, 67ml, 167ml et 355ml emballage.

5/5

Helene Publié le 24 Novembre 2016 at 11:29

Sinds ik dit product gebruik merk ik echt dat mijn haar een stuk zachter, glanzender en noem maar op is.

5/5

Bertine Publié le 3 Mars 2015 at 12:19

Als je denkt aan pure zijde, dan past de Silk Therapy precies in dat plaatje. Ik vind de verzorging van mijn haar, net als de verzorging van mijn huid, erg belangrijk. Zit je een tijdje niet zo lekker in je vel dan zul je dit direct terug zien in je coupe: het wordt doffer, mist volume en breekt sneller af. Ik gebruik de Silk Therapy nu al zo’n jaar of drie en ik blijf ernaar teruggrijpen. Ook als mijn haar even in niet zo’n goede conditie is dan knapt het direct op van dit serum. Je doet ook erg lang met een flesje.

5/5

Marijke Verhaar Publié le 6 Novembre 2014 at 16:44

Silk Therapy van BioSilk is echt een beauty haar product. Het product werkt gewoon fantastisch, ruikt heerlijk en wordt volgens mij daarom ook in veel kapsalons gebruikt. Het lijkt misschien een hele aankoop met het bedrag, maar dat valt ook wel mij, het is hier op de website lekker goedkoop. De Biosilk Therapy is super zuinig in gebruik en het resultaat is prachtig en langdurig.

Je doet de Silk Therapy aanbrengen op vochtig of droog haar, voor of na dat je je haren in model hebt gebracht. Het zorgt ervoor dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en dat er geen een pluis of wegspringend haartje te bekennen is. Ook door de dag heen blijft mijn haar in model - en zelfs de dag erna zijn de positieve effecten van deze Silk Therapy nog zichtbaar.

Met een fullsize (grote) fles (die ik bijna elke dag gebruik) doe ik al heel lang, wat maakt dat dit product omgerekend eigenlijk helemaal niet zo duur in gebruik is. Dit komt mede door de handige dop, die het biosilk er gedoseerd uit laat komen.

Je kunt het heel makkelijk en eenvoudig door je haren verdelen. Mijn haren worden er niet vet of zwaar van. En ik denk dat dit bij andere mensen ook wel zo is. Het verzorgt echt!

Zeker een aanrader! En voor mij al een paar jaar een re-buy product!

5/5

Linda Publié le 31 Octobre 2014 at 15:49

Wat mij betreft vele malen beter dan al die producten waar ze de laatste tijd argan olie in doen. Ik gebruik altijd Biosilk, en dat werkt gewoon ook altijd. Op deze site lekker goedkoop en altijd snel geleverd.

5/5

Sylvie Publié le 20 Octobre 2014 at 14:14

Heel fijn product. M'n haar zit altijd de hele dag mooi in model, het beschermt je haar super wanneer je het stijlt, je haar glimt er mooi van en het ruikt ook nog eens lekker, en het wordt ook nog eens heerlijk zacht en fijn. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig, al heb je lange haren, dus het is het geld meer dan waard. Echt zeker te weten een aanrader! En hier het goedkoopste!!

5/5

Annemarie Publié le 5 Septembre 2014 at 16:32

Biosilk blijft een van de beste shampoos en verzorgingsprodukten. Wanneer ik andere gebruik, merk ik aan mijn haar dat ik toch weer terug wil naar Biosilk. Ik kan het dan ook zeer aanbevelen voor mensen met beschadigd haar

5 étoiles basées sur 6 avis Ajoutez votre évaluation