• Keune Brillantine Gel 100ml
  • Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel da textura y brillo. Keune Brillantine Gel con tu crear fácilmente un efecto de aspecto mojado. Solicitar Keune ahora adicional barato!
Número de artículo::
27200
Opiniones:

€12,87 €8,85

IVA incluido

Keune Brillantine Gel 100ml

Keune Brillantine Gel es una textura gel ley y brillo al cabello. Este gel le da al cabello un efecto de aspecto húmedo y evita el frizz. Keune Brillantine Gel es adecuado para corto y peinados de longitud media, con un factor de retención de 2 y brillo factor de 9.
Keune Brillantine Gel le da a su cabello un brillo hermoso y una hermosa definición.

Utilice:

  • Divida Keune Brillantine Gel por ella.
  • El estilo de su propia elección.

En HairandBeauty usted puede ordenar en línea productos fácilmente Keune. Echa un vistazo a la Pega Keune energía .

Keune Brillantine Gel está disponible en un recipiente de 30 ml y 100 ml.

Doet wat het moet doen. Net zoals de snelle levering. Ruikt goed! En heeft een blauwe kleur. Top spul

dit product deed ik cadeau aan een vriend van me. hij had eerst lang haar en wou wat nieuws proberen dus ging hij naar de kapper om zijn haar te laten knippen. zijn haar was eerst tot zijn onderrug , daarna was het zo goed als 1 cm lang. de eerste paar dagen deed hij er geen gel in, en zijn verjaardag naderde. dus ik besloot om een goeie gel te kopen voor hem. al gauw kwam ik op de hairandbeauty site uit. een paar klikken en ik had een mooi en duidelijk overzicht van alle verschillende soorten gelletjes die jullie te bieden hadden. ik kende het merk keune al en ik was zelf altijd zeer tevreden over het merk. dus ik ging voor de keune brillantine gel. na een snelle levering en een goede service en een leuk extraatje erbij. kon ik het mijn vriend cadeau doen. hij was blij met het product, maar hij ging de dag erna op vakantie naar Spanje, dus ik kon niet direct vragen of het product hem beviel. ik had er 4 besteld 2 voor hem en 2 voor mezelf. ik vond het persoonlijk een sterk en erg goede gel! de gel blijft lang in je haar en je ziet geen witte stukjes tussen het haar! na een paar dagen toen mijn vriend internet had in Spanje kreeg ik een appje met een foto van zijn gestylde haar. maar om een lang verhaal kort te maken, hij was uiterst tevreden over het product en vroeg of ik voor hem er gelijk 5 kon bijbestellen zodat hij er voorlopig genoeg op voorraad heeft! kortom het is een goed product en doet wat het belooft! ik zou dit iedereen aanraden die een goede gel zoekt! en ga zo door met de snelle levering en de leuke extraatjes! :) groetjess

Heb zelf middellange haren. Toch is deze gel daarvoor ook perfect. Het haar krijgt er ook een hele mooie glans van, volgens mij heet dat ook wetlook.

Super geweldige gel. Ik snap wel waarom het de design lijn heet. Het lijkt net of ik net onder de douche vandaag kom, want het glanst flink en bovendien lijkt het net of ik natte haren heb. Heel tevreden altijd. Wat mij betreft de beste gel van Keuen!

5 estrellas basado en 4 opiniones Denos su opinión
Shopping Cart Pixel