Shopping Cart Pixel

Lente Kriebels bij Hairandbeautyonline

  • Enviado el
  • Por Dounia
  • 0
Lente Kriebels bij Hairandbeautyonline

Lente Kriebels bij Hairandbeautyonline


Na de donkere koude winterdagen is daar dan eindelijk de lente. Vogels fluiten, bloemen bloeien, water kabbelt door beekjes en iedereen wil weer naar buiten. En als we naar buiten gaan willen we er natuurlijk goed uitzien!
 

Vandaar bij Hairandbeautyonline de Lente Kriebel kortingscode! Gebruik kortingscode LENTEKRIEBEL voor 10% korting op alle haarverzorging artikelen tegen beschadigingen van de zon.Klik HIER
 om de producten te zien met 10% korting.Kortingscode: LENTEKRIEBEL

Geldig van 06-04-2016 tot 13-04-2016We kunnen weer naar buiten, eindelijk. De lente heeft zich gesetteld in ons landje en dat is duidelijk te zien, ruiken en voelen. Niet alleen willen bloemen met al  hun pracht en praal stralen, dat willen wij ook. 

 

Vandaar krijg je bij Hairandbeautyonline.com een lente korting, laat je haren stralen. Natuurlijk moet je wel oppassen voor UV-stralen want de zon is zeker niet de beste vriend van jouw haren.

 

Wat te doen

Wist je dat jouw haar het zwaar te verduren heeft tijdens de warme zomerdagen? In tegenstelling tot je lichaam, die buiten het strand om vaak bedenkt is met kleding, schijnt de zon altijd volop op je haar. Vooral wanneer je het haar verft kan dit echt funest zijn, de kleur vervaagt snel en je haar voelt droger aan. Het is dus zeker een noodzaak om je haar goed te beschermen! Ik zal jullie vertellen wat voor soort producten hiervoor beschikbaar zijn en hoe je die gebruikt.

 

-De eerste stap in haarverzorging is shampoo. Deze speciale shampoo beschermt je haar tegen UV-stralen. Ja, echt waar! Daarnaast heeft het nog een andere fijne functie: het werkt ook extra goed om zand en chloor uit het haar te spoelen. Handig om mee te nemen op vakantie dus. De shampoo van Indola is zelfs speciaal bedoeld voor geverfd haar dat volop in de zon zit. De shampoo beschermt, maar zorgt er tevens voor dat de kleur vastgehouden wordt. 

 

 

-De volgende stap is het voeden van het haar, dit doe je met een conditioner of zelfs een masker. Dit is echt héél belangrijk op dagen dat je de zee in bent geweest! De zoute zee en het zand maken je haar enorm droog en krokant. Het staat wel mooi vaak, maar het is niet heel goed voor je haar. Zorg er altijd voor dat je het haar die avond nog wast (liefst met een UV shampoo) en daarna voedt met een goed herstellend masker of een conditioner.

 
 

-Dan hebben we nog de laatste stap smeer iets in je haar om het te beschermen. Zie het als een zonnebrandcrème, maar dan speciaal voor het haar. De Indola After Sun Spray werkt vooral tegen gespleten haarpunten en breuken. De spray maakt je haar enorm mooi glanzend. Het is dus niet zomaar een spray, maar echt een styling product waar je haar ook echt iets aan heeft.


Klik HIER om naar de gehele assortiment beschermende haarproducten voor de zon te gaan. 

 


Bestel nu snel met 10% korting.


Gebruik bij het afrekenen kortingscode: LENTEKRIEBEL om gebruik te maken van deze actie. 


Geldig van 06-04-2016 tot 13-04-2016


I see you guys

 


-xo-xo-xo-xo-xo-

 

Dounia

 

 

Comentarios

Sé el primero en comentar...

Deje un comentario
* Su dirección de correo electrónico no será publicada.
* Campos obligatorios