Shopping Cart Pixel
  • BIOSILK Silk Therapy
  • BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy, refrescante loción capilar, enriquecido con seda. Reparaciones BIOSILK Silk Therapy, calma y protege. BIOSILK Silk Therapy ahora asequible!
Número de artículo::
BS3002
Opiniones:

€21,95 €9,95

IVA incluido

BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy es un restaurador del cabello sin peso, dejar-en, refrescante, enriquecido con seda. Reparaciones BIOSILK Silk Therapy, calma y protege todo tipo de cabello. No testado en animales.


BIOSILK Silk Therapy es un producto único que es a la vez la estructura y el brillo del cabello mejorado. BIOSILK Silk Therapy es adecuado para cabellos normales y dañados.

Reafirmando:
-Seda Conexiones y restaura el cabello de adentro hacia afuera.
-Seda Es muy fuerte, en comparación, es más fuerte que el acero.
-Seda Fortalece el cabello y le da más cuerpo y volumen.

Moisturing:
-Seda Puede ser de tres veces su propio peso para mantener la humedad.
-Seda Proporciona elasticidad.
-Seda Asegura una larga vida para el estilo y el color resultados.
-Seda Es ideal para el cuidado de la piel.

Brillo:

-Seda Da un brillo increíble y la reflexión.
-el forma molecular de lado tiene una forma piramidal que proporciona
Un brillo tridimensional.

Protección:

-Contra Calor, el frío, la humedad y la radiación UV.
Contaminación -Contra.
-Zijdemoleculen Dibuja color y mantener destiñe, por lo que proporcionan una vida útil más larga del color del pelo.

BIOSILK Silk Therapy está disponible en 15ml, 67 ml, 167ml y embalaje 355ml.

Sinds ik dit product gebruik merk ik echt dat mijn haar een stuk zachter, glanzender en noem maar op is.

Als je denkt aan pure zijde, dan past de Silk Therapy precies in dat plaatje. Ik vind de verzorging van mijn haar, net als de verzorging van mijn huid, erg belangrijk. Zit je een tijdje niet zo lekker in je vel dan zul je dit direct terug zien in je coupe: het wordt doffer, mist volume en breekt sneller af. Ik gebruik de Silk Therapy nu al zo’n jaar of drie en ik blijf ernaar teruggrijpen. Ook als mijn haar even in niet zo’n goede conditie is dan knapt het direct op van dit serum. Je doet ook erg lang met een flesje.

Silk Therapy van BioSilk is echt een beauty haar product. Het product werkt gewoon fantastisch, ruikt heerlijk en wordt volgens mij daarom ook in veel kapsalons gebruikt. Het lijkt misschien een hele aankoop met het bedrag, maar dat valt ook wel mij, het is hier op de website lekker goedkoop. De Biosilk Therapy is super zuinig in gebruik en het resultaat is prachtig en langdurig.

Je doet de Silk Therapy aanbrengen op vochtig of droog haar, voor of na dat je je haren in model hebt gebracht. Het zorgt ervoor dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en dat er geen een pluis of wegspringend haartje te bekennen is. Ook door de dag heen blijft mijn haar in model - en zelfs de dag erna zijn de positieve effecten van deze Silk Therapy nog zichtbaar.

Met een fullsize (grote) fles (die ik bijna elke dag gebruik) doe ik al heel lang, wat maakt dat dit product omgerekend eigenlijk helemaal niet zo duur in gebruik is. Dit komt mede door de handige dop, die het biosilk er gedoseerd uit laat komen.

Je kunt het heel makkelijk en eenvoudig door je haren verdelen. Mijn haren worden er niet vet of zwaar van. En ik denk dat dit bij andere mensen ook wel zo is. Het verzorgt echt!

Zeker een aanrader! En voor mij al een paar jaar een re-buy product!

Wat mij betreft vele malen beter dan al die producten waar ze de laatste tijd argan olie in doen. Ik gebruik altijd Biosilk, en dat werkt gewoon ook altijd. Op deze site lekker goedkoop en altijd snel geleverd.

Heel fijn product. M'n haar zit altijd de hele dag mooi in model, het beschermt je haar super wanneer je het stijlt, je haar glimt er mooi van en het ruikt ook nog eens lekker, en het wordt ook nog eens heerlijk zacht en fijn. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig, al heb je lange haren, dus het is het geld meer dan waard. Echt zeker te weten een aanrader! En hier het goedkoopste!!

Biosilk blijft een van de beste shampoos en verzorgingsprodukten. Wanneer ik andere gebruik, merk ik aan mijn haar dat ik toch weer terug wil naar Biosilk. Ik kan het dan ook zeer aanbevelen voor mensen met beschadigd haar

5 estrellas basado en 6 opiniones Denos su opinión

Bundel producten

+ Biosilk Volumizing Therapy Shampoo


Disponible

Silk Therapy

Volumizing Champú de Terapia

€24,38
€25,85
IVA incluido