Shopping Cart Pixel
  • Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax brings you her model. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax retains the flexibility of the hair.
Article number:
79102130
Reviews:
€19,95
Incl. tax

Paul Mitchell Flexible Style Spray WaxPaul Mitchell Flexible Style Spray Wax gives the hair extra volume without making.'s Hard Your hair remains flexible and minimize aggravate. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax creates a satin finish without to feel your hair. Grease


Use:

  • Shake well.
  • Spray on dry hair.
  • Bring her into shape.


Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax is available in a 125ml container.

Vroeger was ik echt alleen maar fan van haarlak. Maar ik het idee dat dit niet echt goed voor mijn haar was, en ook niet voor het milieu vanwege de drijfgassen in de bus. Dus overgestapt naar een heel ander soort spray. Dacht eerst dat het niet goed zou zijn, maar het tegendeel is waar. Het werkt perfect in mijn haar! Ik kan het in model brengen, en het blijft mooi zitten ook nog. Enne, bedankt voor de gratis verzending!

Heerlijke haar spray. Lekker grote bus, die lekker voordelig is in gebruik al zeg ik het zelf. Wel ook een van de betere merken. De levering was lekker snel, en veilig verpakt. Helemaal goed dus!

5 stars based on 2 reviews Add your review