• Doop The Freaker

Doop The Freaker

Doop The Freaker, a messy effect, strong hold. Doop The Freaker's very easy to restyle. Doop The Freaker is specially made for short hair.
Article number:
DOOP7
Reviews:
Bestel 3 voor €10,66 per stuk

Bestel 6 voor €10,44 per stuk

€16,50 €10,99

Incl. tax
     

Doop The Freaker


Doop The Freaker
makes for a messy effect and is very easy to restyle. Doop The Freaker is specially made for short hair. With Doop The Freaker you can make the most beautiful creations. Doop The Freaker is not greasy, easily washable and easy to restyle. Doop The Freaker has hold and shine Level 9 Level 5.

Use:

  • Use a small amount Doop The Freaker.
  • Doop The Freaker rub between the palms.
  • Massage it into towel-dried hair.
  • Create your style!

Tip: Add Doop The Blender allow for extra shine!

Please note: to wet hair Doop The Freaker loses its strength.

Doop The Freaker, and Become Freakalicious AGAIN!

Doop The Freaker is available in a 100ml container.

Met dit product kan ik veel verschillende kapsels creëren met mijn haar!

Goed en tof merk. Ook mag worden opgemerkt dat jullie niet te duur zijn. de verzendkosten vind ik net iets teveel, maar jullie zijn tenmiste transparant en verwerken niet stiekem de prijs in de producten.

De beste uit de doop reeks. Ook de screamer lange tijd gebruikt maar nu toch echt wel fan van the freaker.

Lekker spul! Mijn haren blijven de hele dag in model. Handig voor als je een enorm drukke baan hebt en veel moet lopen.

ik zie er altijd strak uit

Samen met de Screamer de beste producten van Doop. Voor het eerst dat ik een product meemaak waar in de omschrijving ook staat wat het ook daadwerkelijk doet. Hoef ik dat ook niet verder te reviewen.

Lekker spul, en gekke naam. Je hoeft jezelf niet als freaker te zien hoor. Het is gewoon een heel fijn haarstylingsproduct. Ik heb zelf kort tot medium lang haar. Het blijft heerlijk goed zitten zoals ik dat s'ochtends in model breng. Super snelle levering en stevig verpakt, dat mag ook gezegd worden. Ga zo door!

Gewoon goed en niet te prijzig.

reagerende op de onderstaande review. Doop The Freaker is niet alleen goed voor op de middelbare school hoor ;-). Met alle positie punten ben ik het helemaal eens!

Leuk ontworpen potjes. Werkt goed bij de jeugd. Speciaal gekocht voor mijn zoontje die sinds dit jaar naar de middelbare school gaat, ik wou hem een leuk apart gelletje geven, en met doop the freaker is dat goed gelukt. Gelukkig ruikt het ook nog lekker en tenminste niet chemisch!

5 stars based on 11 reviews Add your review

Bundel producten

The Blender


In stock

The Freaker

The Blender

€16,08
€17,98
Incl. tax
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »
Shopping Cart Pixel