Shopping Cart Pixel

Review Joyce van Dam: Babyliss Pro Blue Lightning

  • Posted on
  • By Team Hairandbeauty
  • 1
Review Joyce van Dam: Babyliss Pro Blue Lightning

Wat vindt Joyce van Dam van de Blue Lightning? Lees haar ervaringen in haar blog en bekijk ook het leuke demonstratie filmpje!

Review: Babyliss Pro Blue Lightning


Iedereen heeft er vast we eens van gehoord, de Babyliss Pro Blue Lightning. Dé nummer één warmelucht borstel van Babyliss. Maar is deze borstel nou echt zo goed als er wordt beweerd? En hoe gebruik ik de Blue Lightning dan eigenlijk?

Op al deze vragen en meer heeft blogster Joyce van Dam een antwoord! Zij is al meerdere jaren een bekend gezicht in de blog wereld, en met haar tips, tricks en beauty ideeen zorgt Joyce ervoor dat iedereen er schitterend uitziet. Joyce is een geboren hair and make-up artist die niet alleen blogt, reviewd en iedereen nuttige tips geeft, nee, ook maakt zij de mooiste bruidskapsels zodat elke bruid nog meer straald op haar ene speciale dag. Bovendien leert zij nog tattoeeren ook! 

Nieuwsgierig?! Neem dan maar eens snel een kijkje op haar webpagina: www.joycevandam.nl

Op dit adres kun je ook de review vinden die Joyce heeft geschreven over de Blue Lightning, als je die helemaal wilt lezen klik dan snel verder. Daar staat trouwens ook een leuk demonstratie filmpje op, hoe je precies kan zien hoe zo'n warmelucht borstel van Babyliss nou eigenlijk werkt.

Waar kan ik dat vinden?


Dus.. Klik HIER voor de review

Klik HIER voor de Facebookpagina van Joyce

Klik HIER voor onze Facebookpagina (met kortingen en andere leuke weetjes)

en, klik HIER voor het middelpunt van de review zelf namelijk de Babyliss Pro Blue Lightning

Als je toch op één van de facebook pagina's bent, like de pagina, share het bericht en spread the word!Alvast super bedank!

Tot de volgende review 

Team Hairandbeauty 

Comments

  1. Simone Simone

    Leuk gedaan Joyce! Je schrijft leuke stukjes en ik ben helemaal fan van de haarstukken die je maakt. Super gaaf dat je samenwerkt met zo'n grote webshop!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields