Hoofdluis?! Pak het aan!

  • Posted on
  • By Lice-Busters!
  • 0
Hoofdluis?! Pak het aan!

Last van hoofdluis? Daar krijg je jeuk van! Pak de hoofdluis aan met Kriebeldiertjes Hoofdluis shampoo! Lice-Busters!

Hoofdluis, een jeukerige situatie

Hoofdluis, een heel vies smerig beestje. Waar wij van dachten dat hoofdluis iets uit de vorige donkere eeuw was, bewijst dit netelige beestje het tegendeel. De kranten stonden er bol van, de hoofdluis is terug in Nederland en meer aanwezig dan ooit. Uit onderzoek blijkt dat nu vooral de middelbare scholen aan de beurt zijn en dankzij de vele selfies, al dan niet in groepsverband gemaakt, de luizen eenvoudig van het ene hoofd naar het andere hoofd springen.

 

Luizen houden van haar, of beter onze hoofdhuid en wij een stuk minder van hun. Als ze eenmaal een Utopia hebben gevormd op ons hoofd, krijgen we ze er maar lastig af, we krabben, hebben jeuk en hebben het gevoel dat we leeggezogen worden. Tijd om de strijd aan te gaan dus!

 

En hoe gaan we die strijd aan dan? Nou heel simpel, met de volgende producten: Namelijk, dé nummer één anti-hoofdluisshampoo van Nederland en Belgie: Kriebeldiertjes 2 in 1 hoofdluisshampoo en de luizen kam.

 

Deze producten maken zeker te weten korte metten met deze jeukerige kriebelige situatie.

 

Kriebeldiertjes 2 in 1 Hoofdluis Shampoo

 

Deze unieke anti kriebeldiertjes shampoo, zal er voor zorgen dat vervelende luizen en neten tot de verleden tijd zullen behoren. Kriebeldiertjes 2 in 1 Shampoo, is zeer kindvriendelijk omdat het niet prikt en bovendien  heerlijk fris ruikt. Daarom is deze shampoo ook geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Om zo snel mogelijk van de “kriebeldiertjes” af te zijn, raden wij u dan ook aan om de volgende stappen goed door te lezen en juist toe te passen. Kriebeldiertjes, raad de zogenaamde “Waskam” methode aan.

 

De “Kriebeldiertjes" Waskam methode:

 

  • Maakt het haar nat
  • Masseer de schampoo goed tot bij de haarwortels
  • Laat Kriebeldiertjes 2 in 1 Shampoo 5 tot 10 minuten inwerken
  • NIET uitspoelen
  • Kam het haar, Centimeter voor Centimeter zeer goed door met een luizenkam.

 

De Neten en Luizen zullen tijdens het kammen, achterblijven in de luizenkam. Het is dan ook aan te raden om de kam, regelmatig schoon te vegen op een wit stuk keuken papier. Op wit papier is direct te zien hoeveel luizen en/of neten er zijn meegekomen.

 

Pas deze zogenaamde “Waskam” methode (grondig) minstens 5 tot 7 dagen toe, om er zeker van te zijn dat ook de laatste vervelende kriebeldiertjes zijn verdwenen.

Kriebeldiertjes 2 in 1 Shampoo is verkrijgbaar in een 200 ml verpakking


Klik hier voor de luizen shampoo en klik hier voor de luizenkam! Deze week is de Kriebeldiertjes luizen shampoo extra voordelig geprijsd!

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Shopping Cart Pixel