• Wella EIMI Sculpt Force
  • Wella EIMI Sculpt Force
  • Wella EIMI Sculpt Force

Wella EIMI Sculpt Force

Wella Dry, Sculpt Force super stark und schnell trocknend. Wella Dry, Sculpt Force jetzt billig online. Wella Dry Line ab sofort zusätzliche Kosten!
Artikelnummer::
0001908140
Bewertungen:

€16,95 €8,75

Inkl. MwSt.

Wella EIMI Sculpt Force


Wella EIMI Sculpt Force ist ein sehr starkes Gel, das eine feste Fixierung bietet.
Ihr Haar wird den ganzen Tag in Modell bleiben und Wella EIMI Sculpt Force trocknet schnell durch seine spezielle Formel. Wella EIMI Sculpt Force schafft einen schönen Glanz und schützt vor UV-Strahlen Ihrem Haar. Ihr Haar wird durch das Pro-Vitamin B5, die Wort stärkt das Haar genährt.

Verwenden:
  • Teilen Sie Wella EIMI Sculpt Force über Ihre Haare.
  • Stil Wahl.

Wella EIMI Sculpt Force ist in 28ml und 125ml Verpackung.

Ik heb dit product al meerdere keren besteld en ben nog steeds erg tevreden!

Erg blij met dit product kan niet meer zonder. Vroeger stond de plank in de badkamer vol met spullen, nu alleen nog maar dit product van Wella. 5/5 ook voor de service. mvg Roos

Handig ook die kleine verpakking voor mee op vakantie. Past mooi in de handbagage. Een reisformaatje dus. Over de gel zelf. Hij is echt goed. En glanst heerlijk

Ben het met de onderstaande beoordelingen eens. Niets aan toe te voegen.

Super lekker spulletje. Het heet de dry force en dat is met een reden. De gel is echt heel snel droog, en dat vind ik dus helemaal top. Vaak doe ik mijn haar vlak voordat ik de deur uitga, en dan sta je buiten met gel wat nog "nat" is, gelukkig droogt deze dus heel snel. Het ruikt ook lekker. Leuke aanbieding trouwens. Lekker goedkoop, dat is nooit mis. Zeker niet in deze tijd! Zeker het bestellen en kopen waard. Een aanrader.

Allereerst: Al meerdere malen hebben wij producten bestelt via deze website. Altijd goed en snel geleverd en niet te duur. Lekker blijven doorgaan dus op deze manier! Komt nog maar weinig voor.

De beoordeling van de Wella Dry Sculpt Force zelf:
Het haar blijft goed in model. Tevens krijgt het een hele aangename glans. Maar niet té. Het haar wordt niet droog van deze gel. Als je de haren opnieuw in model wil brengen, dan hoef je je vingertoppen alleen maar een beetje nat te maken en dan kan je het eenvoudig weer opnieuw doen. Kortom: Een leuke prijs, voor een mooi product.

Groeten,
Fam Kalleveen

5 Sterne basierend auf 6 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen
Bestel Wella EIMI Sculpt Force

Produktbeschreibung

Wella Dry, Sculpt Force super stark und schnell trocknend. Wella Dry, Sculpt Force jetzt billig online. Wella Dry Line ab sofort zusätzliche Kosten!
Bewertungen:

€16,95 €8,75

Inkl. MwSt.