• Doop The Freaker

Doop The Freaker

Doop Die Freaker, eine schmutzige Wirkung, starken Halt. Doop Die Freaker ist sehr einfach zu umgestalten. Doop Die Freaker ist speziell für Kurzhaar.
Artikelnummer::
DOOP7
Bewertungen:
Bestel 3 voor €10,44 per stuk

Bestel 6 voor €10,17 per stuk

€16,50 €10,99

Inkl. MwSt.
     

Doop The Freaker


Doop The Freaker
sorgt für eine chaotisch-Effekt und ist sehr einfach zu umgestalten. Doop The Freaker ist speziell für Kurzhaar. Mit Doop The Freaker können Sie die schönsten Kreationen zu machen. Doop The Freaker ist nicht fettig, leicht waschbar und leicht zu umgestalten. Doop The Freaker bietet Halt und Glanz Stufe 9 Stufe 5.

Verwenden Sie:

  • Verwenden Sie eine kleine Menge Doop The Freaker.
  • Doop The Freaker reiben zwischen den Handflächen.
  • Massieren Sie es in das handtuchtrockene Haar.
  • Erstellen Sie Ihr Stil!

Tipp: Fügen Sie Doop Die Blender ermöglichen extra Glanz!

Bitte beachten Sie: das nasse Haar Doop The Freaker seine Festigkeit verliert.

Doop The Freaker und Werden Freakalicious AGAIN!

Doop The Freaker ist in einen 100 ml Behälter.

Met dit product kan ik veel verschillende kapsels creëren met mijn haar!

Goed en tof merk. Ook mag worden opgemerkt dat jullie niet te duur zijn. de verzendkosten vind ik net iets teveel, maar jullie zijn tenmiste transparant en verwerken niet stiekem de prijs in de producten.

De beste uit de doop reeks. Ook de screamer lange tijd gebruikt maar nu toch echt wel fan van the freaker.

Lekker spul! Mijn haren blijven de hele dag in model. Handig voor als je een enorm drukke baan hebt en veel moet lopen.

ik zie er altijd strak uit

Samen met de Screamer de beste producten van Doop. Voor het eerst dat ik een product meemaak waar in de omschrijving ook staat wat het ook daadwerkelijk doet. Hoef ik dat ook niet verder te reviewen.

Lekker spul, en gekke naam. Je hoeft jezelf niet als freaker te zien hoor. Het is gewoon een heel fijn haarstylingsproduct. Ik heb zelf kort tot medium lang haar. Het blijft heerlijk goed zitten zoals ik dat s'ochtends in model breng. Super snelle levering en stevig verpakt, dat mag ook gezegd worden. Ga zo door!

Gewoon goed en niet te prijzig.

reagerende op de onderstaande review. Doop The Freaker is niet alleen goed voor op de middelbare school hoor ;-). Met alle positie punten ben ik het helemaal eens!

Leuk ontworpen potjes. Werkt goed bij de jeugd. Speciaal gekocht voor mijn zoontje die sinds dit jaar naar de middelbare school gaat, ik wou hem een leuk apart gelletje geven, en met doop the freaker is dat goed gelukt. Gelukkig ruikt het ook nog lekker en tenminste niet chemisch!

5 Sterne basierend auf 11 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen

Bundel producten

The Blender


Auf Lager

The Freaker

Die Blender

€16,08
€17,98
Inkl. MwSt.
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »
Shopping Cart Pixel