Haaruitval? Help! Ik verlies haar

  • Geschrieben am
  • Durch Dounia
  • 0
Haaruitval? Help! Ik verlies haar

Haaruitval? Help! Ik verlies haarHaar op je kussen, haar in je borstel of kam, haar in het putje van de douche. OMG je wordt kaal, het einde van jouw wereld nadert! Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Je hecht waarde aan je volle haardos, en die mag je natuurlijk niet kwijt.

Maak je niet te veel zorgen over haarverlies of haaruitval, ik ga je helpen. Met behulp van mij krijg je jouw vertrouwelijke haarbos terug, of vindt je in elk geval minder haren terug in het doucheputje. Lees mijn tips en tricks hieronder goed, ik zal haarfijn uitleggen wat er aan dit probleem gedaan kan worden. Geloof mij, hierna zit je niet meer met je handen in het haar!

 
 

-Stap 1 Shampoo

Livayi Kruiden Shampoo Haaruitval

Livayi Kruiden Shampoo Haaruitval is een shampoo speciaal ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan.
Deze shampoo bevat knoflook wat gebruikt word in China vanwege zijn helende en zuiverende eigenschappen. Livayi Kruiden Shampoo Haaruitvalreduceert de haaruitval met 90% en helpt het haar met wel 3x sneller te gaan groeien. Uw haar word verzorgt en gevoed door de 12 natuurlijke kruiden die verwerkt zijn. Het haar word beschermd door de Livayi Kruiden Shampoo Haaruitval en werkt als anti-oxidant.


Gebruik:

-Verdeel Livayi Kruiden Shampoo Haaruitval over uw haar.

-Masseer het door het haar en over de hoofdhuid. 

-Grondig uitspoelen.


 

 

-Stap 2 ConditionerPaul Mitchell Cleanse & Condition Lemon Sage Thickening Conditioner
Paul Mitchell Cleanse & Condition Lemon Sage Thickening Conditioner maakt het haar voller en verfrist de hoofdhuid.  Paul Mitchell Cleanse & Condition Lemon Sage Thickening Conditioner is verrijkt met extracten van Citroen, Sallie, Tea Tree olie en Pepermunt. Deze lichtgewicht conditionervoegt volume toe aan het haar, zonder de haren daarbij te verzwaren.


Paul Mitchell Cleanse & Condition Lemon Sage Thickening Conditioner 
brengt het haar terug in conditie, waardoor het haar beschermt is tegen pluis, splijtende haarpunten en klitten. Na gebruik van de Paul Mitchell Cleanse & Condition Lemon Sage Thickening Conditioner ziet het haar ervolumineus uit en glanst het haar prachtig.


Gebruik:

  • Aanbrengen op vochtig, gewassen haar.
  • Door het haar en over de hoofdhuid masseren.
  • Grondig uitspoelen.

 

  -Stap 3 Treatment


Intragen Anti-Hairloss Treatment
Intragen Anti-Hairloss Treatment is het middel die haaruitval tegen gaat. Deze treatment is een snel adsorberende lotion voor de hoofdhuid die haaruitval tegen gaat. Intragen Anti-Hairloss Treatment bevat een pomp en applicator om de treatment rechtstreeks op de hoofdhuid aan te kunnen brengen. Hierdoor kunnen alle gebieden op de hoofdhuid gemakkelijker worden bereikt en behandeld. De formule van Intragen Anti-Hairloss Treatment behandelt de haaruitval met actieve ingrediënten die het haarvolume vergroten. De formule is bestaande uit onder andere creatine, hyaluronzuur en oleïnezuur die er voor zorgen dat de haarstructuur wordt versterkt waardoor het haar sterker en elastischer zal worden.
 

Gebruiksaanwijzing:

  • Breng Intragen Anti-Hairloss Treatment aan op handdoekdroog haar
  • Verspreid de vloeistof in de wortels van het haar
  • Masseer het in op de hoofdhuid
  • Let op: Niet uitspoelen!

 

 

 

Door deze stappen te volgen garandeer ik je dat je jouw vertrouwelijke volle haar bos terug krijgt. Of in elk geval zal het haarverlies een stuk minder worden! Na het volgen van deze tips en trick zal er geen haar op je hoofd zijn die erover nadenkt om nog eens extra in het doucheputje te belanden.

Nog een laatste tip: Gemiddeld is er al na vier weken voel en zichtbaar resultaat! Uiteraard kan je bovenstaande stappen ook tot 8 weken proberen.

 


Speciaal voor jullie hierbij een blog met daarin een glimp van de producten van 
HairAndBeautyOnline tegen haaruitval.

 

 
Vond je het wat, kun je hieronder een reactie plaatsen.
 

Ik kijk er na uit om reacties te mogen ontvangen!


Zou je graag een andere blog van ,mij willen lezen? Of heb je een idee voor een volgend blog? Plaats dan je reactie!  (die kun je onder aan het blog vinden)
 

-xo-xo-xo-xo-xo-

        Dounia
 
 


Ps: vergeet je niet mijn andere blogs te lezen.

-Keratine behandeling

-Kapperschaar kopen?

-De musthaves onder de €10.00

-De liefdesdag Valentijn

-De top 10 tools van HairandBeautyOnline.com


-
Even iets anders: uiterlijk

-Tondeuses en Trimmers!

 

 

 

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder
Shopping Cart Pixel