BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy, refrescante restaurador capilar, enriquecido com seda. Reparos BIOSILK Silk Therapy, acalma e protege. BIOSILK Silk Therapy agora acessível!
Numero de artigo::
BS3002
Maak een keuze

€21,95 €8,95

Incl. IVA
Ontvang korting met deze voordeelsets
+ Biosilk Volumizing Therapy Shampoo

6% Desconto

€24,85

€23,38 Incl. IVA

Adicionar ao carrinho

BIOSILK Silk Therapy

BIOSILK Silk Therapy é um restaurador capilar sem peso, leave-in, refrescante, enriquecido com seda. Reparos BIOSILK Silk Therapy, acalma e protege todos os tipos de cabelo. Não testado em animais.


BIOSILK Silk Therapy é um produto único que é a estrutura eo brilho do cabelo melhorou. BIOSILK Silk Therapy é adequado para cabelos normais e danificados.

Reafirmando:
-Seda Ligações e restaura o cabelo de dentro para fora.
-Seda É muito forte, em comparação, é mais forte que o aço.
-Seda Fortalece o cabelo e dá mais corpo e volume.

Moisturing:
-Seda Pode ser de três vezes o seu próprio peso para manter a umidade.
-Seda Fornece elasticidade.
-Seda Garante uma vida longa para os estilo e cores resultados.
-Seda É ótimo para o cuidado da pele.

Gloss:

-Seda Dá brilho incrível e reflexão.
-o forma molecular do lado tem uma forma de pirâmide que fornece
Um brilho tridimensional.

Proteção:

-Contra Calor, frio, umidade e radiação UV.
Poluição -Contra.
-Zijdemoleculen Desenhe cor e manter colorfast, para que eles proporcionam uma vida útil mais longa da cor do cabelo.

BIOSILK Silk Therapy está disponível em 15ml, 67 mL, e embalagem 167ml 355ml.

5/5

Helene Colocado em 24 Novembro 2016 at 11:29

Sinds ik dit product gebruik merk ik echt dat mijn haar een stuk zachter, glanzender en noem maar op is.

5/5

Bertine Colocado em 3 Março 2015 at 12:19

Als je denkt aan pure zijde, dan past de Silk Therapy precies in dat plaatje. Ik vind de verzorging van mijn haar, net als de verzorging van mijn huid, erg belangrijk. Zit je een tijdje niet zo lekker in je vel dan zul je dit direct terug zien in je coupe: het wordt doffer, mist volume en breekt sneller af. Ik gebruik de Silk Therapy nu al zo’n jaar of drie en ik blijf ernaar teruggrijpen. Ook als mijn haar even in niet zo’n goede conditie is dan knapt het direct op van dit serum. Je doet ook erg lang met een flesje.

5/5

Marijke Verhaar Colocado em 6 Novembro 2014 at 16:44

Silk Therapy van BioSilk is echt een beauty haar product. Het product werkt gewoon fantastisch, ruikt heerlijk en wordt volgens mij daarom ook in veel kapsalons gebruikt. Het lijkt misschien een hele aankoop met het bedrag, maar dat valt ook wel mij, het is hier op de website lekker goedkoop. De Biosilk Therapy is super zuinig in gebruik en het resultaat is prachtig en langdurig.

Je doet de Silk Therapy aanbrengen op vochtig of droog haar, voor of na dat je je haren in model hebt gebracht. Het zorgt ervoor dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en dat er geen een pluis of wegspringend haartje te bekennen is. Ook door de dag heen blijft mijn haar in model - en zelfs de dag erna zijn de positieve effecten van deze Silk Therapy nog zichtbaar.

Met een fullsize (grote) fles (die ik bijna elke dag gebruik) doe ik al heel lang, wat maakt dat dit product omgerekend eigenlijk helemaal niet zo duur in gebruik is. Dit komt mede door de handige dop, die het biosilk er gedoseerd uit laat komen.

Je kunt het heel makkelijk en eenvoudig door je haren verdelen. Mijn haren worden er niet vet of zwaar van. En ik denk dat dit bij andere mensen ook wel zo is. Het verzorgt echt!

Zeker een aanrader! En voor mij al een paar jaar een re-buy product!

5/5

Linda Colocado em 31 Outubro 2014 at 15:49

Wat mij betreft vele malen beter dan al die producten waar ze de laatste tijd argan olie in doen. Ik gebruik altijd Biosilk, en dat werkt gewoon ook altijd. Op deze site lekker goedkoop en altijd snel geleverd.

5/5

Sylvie Colocado em 20 Outubro 2014 at 14:14

Heel fijn product. M'n haar zit altijd de hele dag mooi in model, het beschermt je haar super wanneer je het stijlt, je haar glimt er mooi van en het ruikt ook nog eens lekker, en het wordt ook nog eens heerlijk zacht en fijn. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig, al heb je lange haren, dus het is het geld meer dan waard. Echt zeker te weten een aanrader! En hier het goedkoopste!!

5/5

Annemarie Colocado em 5 Setembro 2014 at 16:32

Biosilk blijft een van de beste shampoos en verzorgingsprodukten. Wanneer ik andere gebruik, merk ik aan mijn haar dat ik toch weer terug wil naar Biosilk. Ik kan het dan ook zeer aanbevelen voor mensen met beschadigd haar

5 estrelas baseado em 6 avaliações Adicionar a sua crítica
Ao utilizar o nosso site, você concorda com o uso de cookies para nos ajudar a fazer este site melhor. Esconder esta mensagem Mais sobre cookies »