Wahl Super Taper Clippers

Wahl Super Taper clippers er toppmodellen av Wahl. Wahl Super Taper Clippers Kjøp på Hairandbeautyonline. Wahl Super Taper Clippers stort lager.
Artikkelnummer::
3900002

€112,95 €75,50

Inkl. mva
Ontvang korting met deze voordeelsets
+ Wahl Olie

2% Rabatt

Deze voordelset bevat:

- Wahl Super Taper Clippers
- Olje

€80,45

€79,01 Inkl. mva

Legg i handlevognen

Wahl Super Taper Clippers


Wahl Super Taper Clippers, har denne super trimmer vært clippers brukes av barberere over hele verden.

Og med rette, tror vi, siden 1919 gjør Wahl clippers og det var de som satt motoren i en meget genial måte i Clippers. Wahl Super Taper er flaggskipet i Wahl. Denne nesten uslitelig clipper barbering med letthet mest ettersøkte henne.

Siden da fungerer Wahl med stylister til å forbli i toppen. 'Captain' I samtalene mellom frisører og Wahl er alltid tatt hensyn til forbrukeren.
Hva er det de liker, noen mindre og noen kunder vil ikke endre. Det gjør Wahl Super Taper en Super produkt!

Spesifikasjonene til Wahl Super Taper:

  • V5000 solenoid
  • 4 opzetkammetjes
  • Justerbar skjærehode
  • Olje
  • Brush
  • Bladbeskyttelse
  • 3 meter lang ledning

Trimmeren har 4 opzetkammetjes og en justerbar skjærehode. Den Wahl Super Taper er en klipper som kan operere kontinuerlig. Alt arbeidet det tre dager i den ene enden av.
Solenoid av profesjonelle V5000 (dvs. bærekraft) av The Clipper Wahl Super Taper vil aldri svikte!

Klikk her for andre klippere Wahl

Wahl Super Taper kommer med olje, børste, bladbeskyttelse og 3 meter ledning som deftly rotere i alle retninger.

5/5

Nik Vis Fremsatt den 24 Mars 2015 at 17:03

Deze super taper is super! Ik kan zo iedere week mn zijkanten lekker kort opscheren!

5/5

tommy van rossem Fremsatt den 5 Mars 2015 at 15:57

scheert lekker kaal heb hem al bijna 2 jaar zonder problemen top apparaatje

5/5

Karel Fremsatt den 29 September 2014 at 15:06

Ben het helemaal met ^ eens. Deze tondeuse werkt voor mij na 3 jaar nog steeds hetzelfde, makkelijk onderhoud en is inderdaad wel ietsjes zwaarder

5/5

Karel Fremsatt den 17 Juli 2013 at 16:17

REACTIE VAN EEN KLANT

De verschillen tussen de Forfex en de Super Taper zijn mega groot. Qua design is de Forfex niet verkeerd, ook zijn 5 standen waarmee het scheermes kan worden versteld is goed doordacht.
Maar verder kan ik geen voordeel bedenken voor dit apparaat. De Super Taper scheert moeiteloos de haartjes zeer kort af(zonder opzetkammetje), terwijl de motor 5 watt minder is als de Forfex.
Je moet echt oppassen anders scheer je je oren er mee af hahaha. Ondanks het gewicht ligt hij toch prettig in de hand, en heeft een lekker soepel snoer wat makkelijk beweegt tijdens het scheren en goed oprolt voor het opbergen. De verstelling van het scheerblad voor korter of langer scheren is eenvoudig en kent geen vaste standen zoals bij de Forfex maar voor mij is dit geen probleem.
Voor het onderhoud behoeft het scheerblad niet gedemonteerd te worden, borstelen en oliën is genoeg. Kortom een eenvoudig maar kwalitatief zeer goed en doeltreffend apparaat en dat is uiteindelijk waar het omgaat.
Wat wel een minpunt is dat het niet wordt geleverd in een handig bewaarkistje zodat alles mooi bij elkaar blijft! Als ik het bij jullie voor het zeggen had ging de Forfex meteen uit het assortiment, want qua eindresultaat (het uiteindelijke scheren)kun je deze apparaten eigenlijk niet met elkaar vergelijken en klopt de beredenering van de leverancier helemaal.
Nou ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Rest mij nog jou te bedanken voor je snelle reacties op de mails en de geboden oplossingen, want die gaven mij het gevoel dat je zeer betrokken bent met de klant.
Ik zou zeggen probeer deze geweldige klantvriendelijkheid vast te houden want helaas maak ik het ook weleens anders mee.

5 stjerner basert på 4 anmeldelser Legg inn anmeldelsen din
Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »