Wella EIMI Sculpt Force

Wella Dry, Sculpt Force séchage super fort et rapide. Wella Dry, Sculpt Force pas cher en ligne. Wella ligne sec de coût supplémentaire maintenant disponible!
Numéro de l'article:
0001908140
Maak een keuze

€16,95 €8,75

TVA incluse

Wella EIMI Sculpt Force


Wella EIMI Sculpt Force est un gel très fort qui fournit une fixation ferme.
Vos cheveux rester toute la journée dans le modèle et Wella EIMI Sculpt Force sèche rapidement en raison de sa formule spéciale. Wella EIMI Sculpt Force crée une belle brillance et aide à protéger contre les rayons UV vos cheveux. Vos cheveux se nourrit de la pro-vitamine B5 ce mot fortifie les cheveux.

Utilisez:
  • Divisez Wella EIMI Sculpt Force sur vos cheveux.
  • Choix du style.

Wella EIMI Sculpt Force est disponible en 28ml et 125ml emballage.

5/5

Teuntje Publié le 30 Novembre 2016 at 13:18

Ik heb dit product al meerdere keren besteld en ben nog steeds erg tevreden!

5/5

De Man, R Publié le 8 Décembre 2014 at 16:36

Erg blij met dit product kan niet meer zonder. Vroeger stond de plank in de badkamer vol met spullen, nu alleen nog maar dit product van Wella. 5/5 ook voor de service. mvg Roos

5/5

Loes van 't zand Publié le 25 Novembre 2014 at 11:52

Handig ook die kleine verpakking voor mee op vakantie. Past mooi in de handbagage. Een reisformaatje dus. Over de gel zelf. Hij is echt goed. En glanst heerlijk

5/5

Leo Publié le 25 Novembre 2014 at 11:48

Ben het met de onderstaande beoordelingen eens. Niets aan toe te voegen.

5/5

Timo de Huijgen Publié le 25 Novembre 2014 at 11:47

Super lekker spulletje. Het heet de dry force en dat is met een reden. De gel is echt heel snel droog, en dat vind ik dus helemaal top. Vaak doe ik mijn haar vlak voordat ik de deur uitga, en dan sta je buiten met gel wat nog "nat" is, gelukkig droogt deze dus heel snel. Het ruikt ook lekker. Leuke aanbieding trouwens. Lekker goedkoop, dat is nooit mis. Zeker niet in deze tijd! Zeker het bestellen en kopen waard. Een aanrader.

5/5

Erik en Babette Kalleveen Publié le 3 Novembre 2014 at 15:41

Allereerst: Al meerdere malen hebben wij producten bestelt via deze website. Altijd goed en snel geleverd en niet te duur. Lekker blijven doorgaan dus op deze manier! Komt nog maar weinig voor.

De beoordeling van de Wella Dry Sculpt Force zelf:
Het haar blijft goed in model. Tevens krijgt het een hele aangename glans. Maar niet té. Het haar wordt niet droog van deze gel. Als je de haren opnieuw in model wil brengen, dan hoef je je vingertoppen alleen maar een beetje nat te maken en dan kan je het eenvoudig weer opnieuw doen. Kortom: Een leuke prijs, voor een mooi product.

Groeten,
Fam Kalleveen

5 étoiles basées sur 6 avis Ajoutez votre évaluation