Wella EIMI Sculpt Force

Wella Dry, Sculpt Force secado súper fuerte y rápido. Wella Dry, Sculpt Force barato ahora en línea. Wella línea de tintorería costo adicional ya está disponible!
Número de artículo::
0001908140
Maak een keuze

€16,95 €8,75

IVA incluido

Wella EIMI Sculpt Force


Wella EIMI Sculpt Force es un gel muy fuerte que proporciona una fijación firme.
Su pelo se mantenga durante todo el día en el modelo y Wella EIMI Sculpt Force seca rápidamente debido a su fórmula especial. Wella EIMI Sculpt Force crea un hermoso brillo y ayuda a proteger contra los rayos UV tu cabello. Tu cabello se nutre de la pro-vitamina B5 esa palabra fortalece el cabello.

Utilice:
  • Divida Wella EIMI Sculpt Force sobre su cabello.
  • Elección de estilos.

Wella EIMI Sculpt Force está disponible en 28ml y 125ml embalaje.

5/5

Teuntje Enviado el 30 Noviembre 2016 at 13:18

Ik heb dit product al meerdere keren besteld en ben nog steeds erg tevreden!

5/5

De Man, R Enviado el 8 Diciembre 2014 at 16:36

Erg blij met dit product kan niet meer zonder. Vroeger stond de plank in de badkamer vol met spullen, nu alleen nog maar dit product van Wella. 5/5 ook voor de service. mvg Roos

5/5

Loes van 't zand Enviado el 25 Noviembre 2014 at 11:52

Handig ook die kleine verpakking voor mee op vakantie. Past mooi in de handbagage. Een reisformaatje dus. Over de gel zelf. Hij is echt goed. En glanst heerlijk

5/5

Leo Enviado el 25 Noviembre 2014 at 11:48

Ben het met de onderstaande beoordelingen eens. Niets aan toe te voegen.

5/5

Timo de Huijgen Enviado el 25 Noviembre 2014 at 11:47

Super lekker spulletje. Het heet de dry force en dat is met een reden. De gel is echt heel snel droog, en dat vind ik dus helemaal top. Vaak doe ik mijn haar vlak voordat ik de deur uitga, en dan sta je buiten met gel wat nog "nat" is, gelukkig droogt deze dus heel snel. Het ruikt ook lekker. Leuke aanbieding trouwens. Lekker goedkoop, dat is nooit mis. Zeker niet in deze tijd! Zeker het bestellen en kopen waard. Een aanrader.

5/5

Erik en Babette Kalleveen Enviado el 3 Noviembre 2014 at 15:41

Allereerst: Al meerdere malen hebben wij producten bestelt via deze website. Altijd goed en snel geleverd en niet te duur. Lekker blijven doorgaan dus op deze manier! Komt nog maar weinig voor.

De beoordeling van de Wella Dry Sculpt Force zelf:
Het haar blijft goed in model. Tevens krijgt het een hele aangename glans. Maar niet té. Het haar wordt niet droog van deze gel. Als je de haren opnieuw in model wil brengen, dan hoef je je vingertoppen alleen maar een beetje nat te maken en dan kan je het eenvoudig weer opnieuw doen. Kortom: Een leuke prijs, voor een mooi product.

Groeten,
Fam Kalleveen

5 estrellas basado en 6 opiniones Denos su opinión