Affinage Control Freak

Affinage Control Freak, gran crema de peinado. Refinación Freak Control para la fijación y brillo hermoso. Affinage Control Freak estancia en el control
Número de artículo::
Aff197633

€20,23 €8,95

IVA incluido
Ontvang korting met deze voordeelsets
Extra Glans

5% Descuento

Deze voordelset bevat:

- Affinage Control Freak
- The Blender

€20,90

€19,90 IVA incluido

Añadir a la cesta

Affinage Control Freak

Affinage Control Freak es una gran crema de moldeo. Affinage Control Freak proporciona una fijación adicional a través del factor de fijación media. El pelo es fácil de peinar con Affinage Control Freak. El cabello puede Affinage Control Freak, ser rediseñado durante todo el día.

Affinage Control Freak tiene un aroma maravilloso, así como una fijación media. Estas cremas para el cabello da brillo, forma y volumen a cualquier tipo de cabello. Refinación es el especialista en el campo de cortes de cabello!

Uso:

  • Use una pequeña cantidad Affinage Control Freak
  • Extender la crema sobre el cabello seco mano
  • El estilo del pelo en el modelo deseado

Affinage Control Freak está disponible en un recipiente de 75 ml.

Para obtener más productos de estilo único Refinación clic en el siguiente enlace:

Estilo Refinación

Refinación   se ha conocido bajo el nombre de   Parucci.   En   2012,   Parucci   sin embargo, se vende la marca   a   la   Marca Inglés   Refinación.   Desde entonces llamado los productos   Parucci:   Refinación. Mismo   producto con un nuevo   nombre.

5/5

Bobby Enviado el 23 Noviembre 2016 at 16:45

Ik kan mijn haar perfect in model brengen met dit product, mijn haar krijgt volume en een mooie glans. En dag nog de geur... zooooooo lekker!

5/5

Pip Smidshof Enviado el 5 Septiembre 2016 at 16:04

Doet mij denken aan watermeloen, de geur althans. Ook in langer vrouwenhaar werkt het echt heerlijk hoor! Je hebt maar een klein beetje nodig. Zelf gebruik ik altijd de fohn en borsel om alles in model te drogen en blazen. Jullie zijn ook echt veel voordeliger dan andere! Houden zo!

5/5

Danny Eck Enviado el 22 Enero 2016 at 15:18

Super zoete geur dat dan wel, niet voor iedereen misschien zo'n geur. Wel helemaal tevreden met de hold en de glans. Leuk potje, dat mag ook gezegd worden.

5/5

Conny Enviado el 5 Marzo 2015 at 15:49

Pakket na een dagje wachten (zoals het moet) ontvangen. Het product is erg fijn, en precies zoals omschreven. Ik vind de site erg duidelijk. En ook scherp geprijst. Het heeft een heel erg zoete geur, die je eigenlijk heel de dag door ruikt. Ik vind het net wat vetter dan andere haar stylings producten. Maar gelukkig is het alsnog goed uit te spoelen.

5/5

Jelle Enviado el 23 Febrero 2015 at 16:00

Een aantal besteld van toen jullie die mail actie hadden. Nu zijn we dus al weer een poosje verder en kan ik zeggen dat ik het een heel fijn gelletje vind. Het heeft trouwens wel een hele zoete geur. Dus dat is misschien voor sommige wat minder. Toffe snelle levering, en leuk gebruik kunnen maken van een leuke kortingsactie! Mogen jullie vaker doen.

5/5

Dark_Horse Enviado el 31 Octubre 2014 at 23:10

Gewoon kopen

5/5

Diederik Enviado el 23 Octubre 2014 at 12:05

Ik vind de control freak de beste uit de reeks van affinage. zeker het kopen en bestellen waard.

5/5

Sjoerd Enviado el 16 Octubre 2014 at 16:05

Ook een heel goed gelproduct van affinage. Ik dacht deze probeer ik ook eens, eerst haalde ik namelijk altijd de funky styler http://www.hairandbeautyonline.com/nl/affinage-parucci-funky-styler.html, deze bedoel ik. Maar ik vind deze net zo goed. Voorlopig blijf ik dan ook bij deze. Weer eens wat anders. Maar net zo goed.

5/5

Ron Enviado el 13 Octubre 2014 at 16:30

Een lekker ruikende stylcreme. Ik heb kort haar, niet te veel nodig en kan me haren er goed mee in model brengen. Het is ook zeer prettig dat de creme niet hard word. Ik vind dat nooit prettig. Gelukkig blijft het haar ook heel goed in model zitten.

5/5

Bart Enviado el 30 Septiembre 2014 at 14:03

Very nice product. Also cheaper to buy online, than at my local super store. Keep up the good work!

5/5

anoniempje Enviado el 19 Septiembre 2014 at 15:12

erg goed, ben altijd goed te spreken over de Parucci control freak!!!

5/5

Pieter Cornelis Enviado el 11 Septiembre 2014 at 09:49

Vaak doet een titel van een gel niet wat het zegt. Maar Affinage Control Freak doet dat wel.Het geeft mijn haar eindelijk de balans en stijl die ik nodig heb! Goed product!

5 estrellas basado en 12 opiniones Denos su opinión