Wella EIMI Sculpt Force

Wella Dry, Sculpt Force super strong and fast drying. Wella Dry, Sculpt Force cheap now online. Wella Dry line now available extra cost!
Article number:
0001908140
Maak een keuze

€16,95 €8,75

Incl. tax

Wella EIMI Sculpt Force


Wella EIMI Sculpt Force is a very strong gel which provides a firm fixation.
Your hair will stay all day in model and Wella EIMI Sculpt Force dries quickly due to its special formula. Wella EIMI Sculpt Force creates a beautiful shine and helps protect against UV rays your hair. Your hair is nourished by the pro-vitamin B5 that word strengthens the hair.

Use:
  • Divide Wella EIMI Sculpt Force about your hair.
  • Style choice.

Wella EIMI Sculpt Force is available in 28ml and 125ml packaging.

5/5

Teuntje Posted on 30 November 2016 at 13:18

Ik heb dit product al meerdere keren besteld en ben nog steeds erg tevreden!

5/5

De Man, R Posted on 8 December 2014 at 16:36

Erg blij met dit product kan niet meer zonder. Vroeger stond de plank in de badkamer vol met spullen, nu alleen nog maar dit product van Wella. 5/5 ook voor de service. mvg Roos

5/5

Loes van 't zand Posted on 25 November 2014 at 11:52

Handig ook die kleine verpakking voor mee op vakantie. Past mooi in de handbagage. Een reisformaatje dus. Over de gel zelf. Hij is echt goed. En glanst heerlijk

5/5

Leo Posted on 25 November 2014 at 11:48

Ben het met de onderstaande beoordelingen eens. Niets aan toe te voegen.

5/5

Timo de Huijgen Posted on 25 November 2014 at 11:47

Super lekker spulletje. Het heet de dry force en dat is met een reden. De gel is echt heel snel droog, en dat vind ik dus helemaal top. Vaak doe ik mijn haar vlak voordat ik de deur uitga, en dan sta je buiten met gel wat nog "nat" is, gelukkig droogt deze dus heel snel. Het ruikt ook lekker. Leuke aanbieding trouwens. Lekker goedkoop, dat is nooit mis. Zeker niet in deze tijd! Zeker het bestellen en kopen waard. Een aanrader.

5/5

Erik en Babette Kalleveen Posted on 3 November 2014 at 15:41

Allereerst: Al meerdere malen hebben wij producten bestelt via deze website. Altijd goed en snel geleverd en niet te duur. Lekker blijven doorgaan dus op deze manier! Komt nog maar weinig voor.

De beoordeling van de Wella Dry Sculpt Force zelf:
Het haar blijft goed in model. Tevens krijgt het een hele aangename glans. Maar niet té. Het haar wordt niet droog van deze gel. Als je de haren opnieuw in model wil brengen, dan hoef je je vingertoppen alleen maar een beetje nat te maken en dan kan je het eenvoudig weer opnieuw doen. Kortom: Een leuke prijs, voor een mooi product.

Groeten,
Fam Kalleveen

5 stars based on 6 reviews Add your review