Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax brings you her model. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax retains the flexibility of the hair.
Article number:
79102130
€19,95
Incl. tax

Paul Mitchell Flexible Style Spray WaxPaul Mitchell Flexible Style Spray Wax gives the hair extra volume without making.'s Hard Your hair remains flexible and minimize aggravate. Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax creates a satin finish without to feel your hair. Grease


Use:

  • Shake well.
  • Spray on dry hair.
  • Bring her into shape.


Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax is available in a 125ml container.

5/5

Sabrina Winter Posted on 10 July 2015 at 12:12

Vroeger was ik echt alleen maar fan van haarlak. Maar ik het idee dat dit niet echt goed voor mijn haar was, en ook niet voor het milieu vanwege de drijfgassen in de bus. Dus overgestapt naar een heel ander soort spray. Dacht eerst dat het niet goed zou zijn, maar het tegendeel is waar. Het werkt perfect in mijn haar! Ik kan het in model brengen, en het blijft mooi zitten ook nog. Enne, bedankt voor de gratis verzending!

5/5

Gerdien Luitjes Posted on 3 November 2014 at 10:26

Heerlijke haar spray. Lekker grote bus, die lekker voordelig is in gebruik al zeg ik het zelf. Wel ook een van de betere merken. De levering was lekker snel, en veilig verpakt. Helemaal goed dus!

5 stars based on 2 reviews Add your review