Affinage Control Freak

Affinage Control Freak, great styling cream. Refining Control Freak for fixation and beautiful sheen. Affinage Control Freak stay in control
Article number:
Aff197633

€20,23 €8,95

Incl. tax
Ontvang korting met deze voordeelsets
Extra Glans

5% Discount

Deze voordelset bevat:

- Affinage Control Freak
- The Blender

€20,90

€19,90 Incl. tax

Add to cart

Affinage Control Freak

Affinage Control Freak is a great molding cream. Affinage Control Freak provides additional fixation through the medium hold factor. The hair is easy to style with Affinage Control Freak. The hair may Affinage Control Freak, be restyled throughout the day.

Affinage Control Freak has a wonderful scent as well as a medium hold. These hair cream gives shine, shape and volume to any hair type. Refining is the specialist in the field of hair styling!

Use:

  • Use a small amount Affinage Control Freak
  • Spread the cream on hand dry hair
  • Style the hair in the desired model

Affinage Control Freak is available in a 75 ml container.

For more unique styling products Refining click on the following link:

Refining styling

Refining   has become known under the name of   Parucci.   In   2012,   Parucci   however, sold the brand   to   the   English brand   Refining.   Since then called the products   Parucci:   Refining. Same   product with a new   name.

5/5

Bobby Posted on 23 November 2016 at 16:45

Ik kan mijn haar perfect in model brengen met dit product, mijn haar krijgt volume en een mooie glans. En dag nog de geur... zooooooo lekker!

5/5

Pip Smidshof Posted on 5 September 2016 at 16:04

Doet mij denken aan watermeloen, de geur althans. Ook in langer vrouwenhaar werkt het echt heerlijk hoor! Je hebt maar een klein beetje nodig. Zelf gebruik ik altijd de fohn en borsel om alles in model te drogen en blazen. Jullie zijn ook echt veel voordeliger dan andere! Houden zo!

5/5

Danny Eck Posted on 22 January 2016 at 15:18

Super zoete geur dat dan wel, niet voor iedereen misschien zo'n geur. Wel helemaal tevreden met de hold en de glans. Leuk potje, dat mag ook gezegd worden.

5/5

Conny Posted on 5 March 2015 at 15:49

Pakket na een dagje wachten (zoals het moet) ontvangen. Het product is erg fijn, en precies zoals omschreven. Ik vind de site erg duidelijk. En ook scherp geprijst. Het heeft een heel erg zoete geur, die je eigenlijk heel de dag door ruikt. Ik vind het net wat vetter dan andere haar stylings producten. Maar gelukkig is het alsnog goed uit te spoelen.

5/5

Jelle Posted on 23 February 2015 at 16:00

Een aantal besteld van toen jullie die mail actie hadden. Nu zijn we dus al weer een poosje verder en kan ik zeggen dat ik het een heel fijn gelletje vind. Het heeft trouwens wel een hele zoete geur. Dus dat is misschien voor sommige wat minder. Toffe snelle levering, en leuk gebruik kunnen maken van een leuke kortingsactie! Mogen jullie vaker doen.

5/5

Dark_Horse Posted on 31 October 2014 at 23:10

Gewoon kopen

5/5

Diederik Posted on 23 October 2014 at 12:05

Ik vind de control freak de beste uit de reeks van affinage. zeker het kopen en bestellen waard.

5/5

Sjoerd Posted on 16 October 2014 at 16:05

Ook een heel goed gelproduct van affinage. Ik dacht deze probeer ik ook eens, eerst haalde ik namelijk altijd de funky styler http://www.hairandbeautyonline.com/nl/affinage-parucci-funky-styler.html, deze bedoel ik. Maar ik vind deze net zo goed. Voorlopig blijf ik dan ook bij deze. Weer eens wat anders. Maar net zo goed.

5/5

Ron Posted on 13 October 2014 at 16:30

Een lekker ruikende stylcreme. Ik heb kort haar, niet te veel nodig en kan me haren er goed mee in model brengen. Het is ook zeer prettig dat de creme niet hard word. Ik vind dat nooit prettig. Gelukkig blijft het haar ook heel goed in model zitten.

5/5

Bart Posted on 30 September 2014 at 14:03

Very nice product. Also cheaper to buy online, than at my local super store. Keep up the good work!

5/5

anoniempje Posted on 19 September 2014 at 15:12

erg goed, ben altijd goed te spreken over de Parucci control freak!!!

5/5

Pieter Cornelis Posted on 11 September 2014 at 09:49

Vaak doet een titel van een gel niet wat het zegt. Maar Affinage Control Freak doet dat wel.Het geeft mijn haar eindelijk de balans en stijl die ik nodig heb! Goed product!

5 stars based on 12 reviews Add your review